Nauti kesästä grillaten

Kesä ja grillaus kuuluvat erottamattomasti yhteen, sillä mikä voisi olisi kesäisempää kuin kauniina kesäpäivänä grillistä nouseva tuoksu, joka saa kaikilla veden herahtamaan kielelle. Ruoan valmistaminen grillissä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet. Perinteisten mehevien pihvien ja tirisevien makkaroiden lisäksi grillissä valmistuvat mehukkaat kasvikset ja herkulliset kalaruoatkin. Tältä sivulta löydät vinkkejä ja reseptejä, jotka takaavat onnistuneen grillihetken, oli kyse sitten klassikoista tai uusista kokeiluista.

Grillatut kesäkurpitsa-halloumivartaat

Kesäkurpitsa-halloumivartaat raikkaan minttu-öljykastikkeen kera kuulostaa jo luettunakin herkulliselta. Kyseessä on siis takuuvarma hitti. Katso resepti ja kokeile itse!

Testaa resepti

Keiju  Grilli & Marinadi -öljystä on moneksi

Valkosipulilla, timjamilla ja paprikalla maustettu Keiju Grilli & Marinadi on grillaajalle kuin taikasauva taikurille. Sen avulla voit loihtia herkullista makua melkeinpä mihin tahansa grillattavaan.

Katso reseptit

Opi grillaamaan kuin mestari

Grillaaminen on helppoa, kun tunnet muutaman keskeisen asian grillauksen perusteista. Katso nämä vinkit, niin pystyt vaivatta valmistamaan herkullisen kesäaterian, joka loksauttaa hämmästyksestä kaikkien suut valmiiksi auki ruokailua varten.

Näin onnistut

Kesän herkullisimmat reseptit:

Jos etsit jotain erityisen maistuvan, grillissä valmistuvan ruoan reseptiä, voit lopettaa etsimisen ja siirtyä tästä linkistä kokoamaamme reseptivalikoimaan. Olemme koonneet valikoiman ohjeita, halusit sitten grillata lihaa, kalaa tai kasviksia.

Katso reseptit

Grillattuja entrecote-pihvejä ja chimichurria

Katso videoreseptistä, miten kätevästi valmistat taatusti maistuvat entrecôte-pihvit, jotka kruunaa mukavan mausteinen, eteläamerikkalainen chimichurri-kastike.

Grillatut jättirapuvartaat alkupaloiksi

Tikkuihin pujotetut jättikatkaravun pyrstöt on mitä mainioin alkupala grilliaterialle. Katso videoreseptistämme, miten vaivatta ne valmistuvat omassa grillissä!

Grillattua kanan reisipaistia, sydänsalaattia ja yrttijogurttia

Herkullisella marinadilla höystetyt reisipaistit vievät isommankin nälän. Videoreseptimme avaa kaikki valmistuksen vaiheet havainnollisesti. Katso ja herkuttele kanalla!

Nämä asiat haluat grillauksesta tietää

Muutama grillauksen nyrkkisääntö tekee grilliruoista erittäin onnistuneita. Lue miten pihvit eivät kuivahda, miten ruuat kannattaa valmistella ja kuinka öljyjen käyttö tuo helppoutta ja lisämakua grilliruokiin.

Kurssi 6!

Lisää reseptivinkkejä grillaukseen