Rypsiöljypohjainen
Keiju-tuoteperhe

Keiju Kaura rypsiöljymargariini 60 ja leipää puisella leikkuulaudalla

Rypsiöljypohjainen
Keiju-tuoteperhe

Keiju on ollut monen suomalaisen suosikki jo vuosikymmenten ajan. Kasviöljypohjaisista tuotteista löytyy vaihtoehtoja koko perheelle ja erilaisiin tarpeisiin.

Levitteet ja juokseva


Suomessa valmistettujen Keiju-levitteiden ja juoksevan pääraaka-aine on luonnon oma rypsiöljy, joka sisältää runsaasti meille kaikille välttämättömiä, hyvinvointiamme tukevia omega-3-rasvahappoja.

Kasviöljypohjaisesta tuoteperheestä löydät laktoosittomien, maidottomien ja lisäaineettomien vaihtoehtojen lisäksi myös palmuöljyttömiä ja täysin kasviperäisiä levitteitä.

Kokeile Keiju-tuotteita leivälle, ruoanlaittoon tai leivontaan!
Keiju Laktoositon kasvirasvalevite 70% ja puurolautanen puisella pöydällä

Keiju margariinit

Keiju-levitteiden joukosta löydät useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Tuoteperheestä löytyy mm. maidottomia, palmuöljyttömiä, lisäaineettomia sekä vegaaniruokavalioon sopivia, täysin kasviperäisiä tuotteita.
Keiju Juokseva rypsiöljyvalmiste keittiön tasolla paistinpannun ja lettulautasen kanssa

Keiju juokseva

Suomessa valmistettu Keiju juokseva sopii erityisen hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan – se sekoittuu helposti eikä räisky paistaessa! Täysin kasviperäinen Keiju juokseva sopii myös vegaaniruokavalioon.

Öljyt


Keiju tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman rypsiöljyjä sekä muita kasviöljyjä ruoanlaittoon, leivontaan ja salaatinkastikkeiksi. Keiju-öljyissä tiivistyy luonnon hyvää tekevä voima ja sydänystävälliset omega-rasvahapot. Tutustu alla olevista osioista tarkemmin tuotteisiin.

Kaipaatko lisää inspiraatiota kasviöljyihin ja ohjeita rypsiöljyn käyttöön ruonlaitossa? Klikkaa itsesi Öljyakatemiaan!
Keiju Rypsiöljy puisella tarjottimella punajuurivuoan kanssa

Keiju öljyt

Keiju, Suomen suosituin rypsiöljy, on joka keittiön luottotuote paistamiseen, monipuoliseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Sydän-merkityt rypsiöljy ja auringonkukkaöljy sisältävät runsaasti omega-rasvahappoja, ja ovat siten hyvä lisä sydänystävälliseen ruokavalioon.
Keiju Yrttiöljylajitelma keittiön pöydällä valmiina ruoan maustamiseen

Keiju yrttiöljyt

Herkulliset Keiju-yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä, ja maustettu tutuilla yrteillä sekä mausteilla. Neljä maistuvaa makuvaihtoehtoa sopivat monipuoliseen ruoanlaittoon salaatinkastikkeesta paistamiseen ja leivontaan. Yrttiöljyt ovat helppo tapa tuoda lisää makua keittiöösi – kokeile!
Keiju sitruuna rypsiöljyspray ja Keiju kylmäpuristettu extra virgin oliiviöljyspray, lisänä herkullista salaattia kulhossa

Keiju öljysprayt

Kätevät öljysprayt tekevät ruoanlaitosta ja maustamisesta helppoa! Sprayn avulla annostelet helposti sopivan määrän öljyä esimerkiksi salaattiin tai pastaan. Tuotteet on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja kylmäpuristetusta extra virgin -oliiviöljystä. Niissä ei myöskään ole lainkaan ponneaineita tai lisäaineita, joten ne ovat turvallisia käyttää.

Kaikki tuotteet

Rajaa tuotteita