Levitteet ja juoksevat

 

Keiju MARGARIINIT

Keiju on ollut suomalaisten suosima levite jo vuosikymmenten ajan. Se levittyy leivälle pehmeästi myös jääkaappikylmänä ja tuo esiin tuoreen leivän ihanan maun. Kaikki Keiju-tuotteet ovat saaneet sydänmerkin. Se osoittaa, että kyseinen tuote on terveyden kannalta omassa tuoteryhmässään parempi vaihtoehto.

Keiju-tuoteperheestä löydät tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Kaipaatko kevyttä, maidotonta tai voimakkaammin maistuvaa levitettä?

LUE LISÄÄ

Keiju RYPSI

Keiju Rypsi -tuotteet ovat lisäaineettomia. Niissä luonnon omien raaka-aineiden ominaisuuksia on käytetty tuomaan haluttu maku, koostumus ja terveellisyys. Keiju Rypsin kehitystyö on taidonnäyte suomalaisesta elintarvikeosaamisesta. Nauti luonnollisempaa Keiju Rypsiä leivällä, ruoassa ja leivonnassa!

Lue lisää

Keiju herkullisen rouskuvat levitteet

Tuoteperheen uutuudet Keiju Paahdetut siemenet ja Keiju Rouhitut pähkinät ovat herkullisen rouskuvia levitteitä jokaiseen päivään. Laktoosittomat ja maidottomat tuotteet sopivat sekä leivän päälle että ruoanlaittoon ja leivontaan.

Lue lisää

 Öljyt

Keiju ÖLJYT – ja elämä maistuu

Keiju tarjoaa monipuolisen valikoiman öljyjä ruoanlaittoon, leivontaan ja salaatinkastikkeiksi. Keiju-öljyissä on runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Ne ovat täysin lisäaineettomia. Sydänmerkki kertoo, että Keiju-öljyt on terveellinen valinta!

Maukkaat Keiju-yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu tutuilla yrteillä. Lisä- ja säilöntäaineettomat yrttiöljyt soveltuvat mm. salaatteihin, marinadeihin, grillaukseen, paistamiseen sekä kala- ja kasvisruokiin. Keiju-yrttiöljyillä saat lisää makua keittiöösi!

Perinteiset Keiju Rypsiöljy ja Keiju Auringonkukkaöljy sopivat parhaiten ruoanlaittoon.

Sydänmerkin saaneet Keiju-öljyt sisältävät runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kierrätyslogo

Laadukas tuote samoin kuin tuoteturvallisuus ovat meille avainasioita tuotteiden pakkausmateriaaleja valittaessa. Arvioidessamme eri pakkausvaihtoehtoja huomioimme myös eri materiaalien ympäristövaikutukset. Sen lisäksi että panostamme laadukkaaseen tuotesisältöön on meille tärkeää myös se,…

Lue lisää
Kaikki Keiju-margariinit, -kasvirasvalevitteet sekä Keiju juokseva on valmistettu Suomessa

Kaikki Keiju-margariinit, kasvirasvalevitteet ja juoksevat on valmistettu Suomessa, Suomen ainoassa margariinitehtaassa. Kotimainen valmistus on vakuus tuotteiden laadukkuudesta ja puhtaudesta. Lisäksi se tietysti luo työpaikkoja Suomeen.

Lue lisää
Keiju-tuotteet valmistetaan vastuullisesti tuotetusta sertifioidusta palmuöljystä

Kaikissa Bunge Finland Oy:n valmistamissa kuluttaja- ja suurkeittiötuotteissa käytetään ainoastaan RSPO (Round Table of Sustainable Palm Oil) -standardin mukaista vastuullisesti tuotettua ja erillään muusta palmuöljystä pidettyä sertifioitua palmuöljyä (Segregated palm…

Lue lisää