Levitteet ja juoksevat

 

Keiju MARGARIINIT

Keiju on ollut suomalaisten suosima levite jo vuosikymmenten ajan. Se levittyy leivälle pehmeästi myös jääkaappikylmänä ja tuo esiin tuoreen leivän ihanan maun. Kaikki Keiju-tuotteet ovat saaneet sydänmerkin. Se osoittaa, että kyseinen tuote on terveyden kannalta omassa tuoteryhmässään parempi vaihtoehto.

Keiju-tuoteperheestä löydät tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Kaipaatko kevyttä, maidotonta tai voimakkaammin maistuvaa levitettä?

LUE LISÄÄ

Keiju RYPSI

Keiju Rypsi -tuotteet ovat lisäaineettomia. Niissä luonnon omien raaka-aineiden ominaisuuksia on käytetty tuomaan haluttu maku, koostumus ja terveellisyys. Keiju Rypsin kehitystyö on taidonnäyte suomalaisesta elintarvikeosaamisesta. Nauti luonnollisempaa Keiju Rypsiä leivällä, ruoassa ja leivonnassa!

Lue lisää

Keiju+

Hyvänmakuiset Keiju+ levitteet ovat herkullinen tapa huolehtia koko perheen hyvinvoinnista päivittäin. Vaihtoehtoina Keiju+ DHA ja uutuus Keiju+ Vitamiinit. Sipaise leivän päälle ja nauti!

Lue lisää

 Marinadit

Keiju MARINADIT

Keiju-marinadit on rypsiöljypohjainen vaihtoehto lihan, kalan, kanan ja kasvisten maustamiseen. Hyvään rypsiöljyyn on lisätty herkullisia yrttejä ja mausteita. Korkean rypsiöljypitoisuuden (yli 60 % tuotteesta) ansiosta Keiju-marinadit voidaan valmistaa ilman säilöntäaineita. Avaamattomina ne säilyvät myös huoneenlämmössä.

Keiju-marinadien käyttö on kätevää – jo puolessa tunnissa lihasta tulee mureampaa ja tasaisesti maustettua. Voit sivellä Keiju-marinadeja vaikka kasvisten tai grillijuuston päälle myös grillaamisen aikana. Kolmesta eri mausta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkeen paistamiseen ja grillaamiseen. Mikä on sinun suosikkisi?

Lue lisää

 Öljyt

Keiju ÖLJYT – ja elämä maistuu

Keiju tarjoaa monipuolisen valikoiman öljyjä ruoanlaittoon, leivontaan ja salaatinkastikkeiksi. Keiju-öljyissä on runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Ne ovat täysin lisäaineettomia. Sydänmerkki kertoo, että Keiju-öljyt on terveellinen valinta!

Yrttiöljyt Maukkaat Keiju-yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä ja maustettu tutuilla yrteillä. Lisä- ja säilöntäaineettomat yrttiöljyt soveltuvat mm. salaatteihin, marinadeihin, grillaukseen, paistamiseen sekä kala- ja kasvisruokiin. Keiju-yrttiöljyillä saat lisää makua keittiöösi!

Keiju-öljyperheen uudet tulokkaat, pähkinöillä ja siemenillä maustetut rypsiöljyt, antavat ruokaasi eksoottisen vivahteen. Uudenlaisissa erikoisöljyissä yhdistyvät tuttu terveellinen rypsiöljy ja hienostuneet eksoottiset öljyt. Maut ovat melko mietoja, joten kokeile niitä rohkeasti erilaisiin ruokiin ja salaatteihin. Maustetuilla öljyillä saat helposti vaihtelua makumaailmaasi!

Perinteiset Keiju Rypsiöljy ja Keiju Auringonkukkaöljy sopivat parhaiten ruoanlaittoon.

Sydänmerkin saaneet Keiju-öljyt sisältävät runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Lue lisää

Keiju Alentaja

Ajankohtaista

Uudet 400 g kartonkipäällysteiset rasiat ovat nyt entistä ympäristöystävällisempiä, sillä niissä on aikaisempaa vähemmän muovia. Uudet rasiat voi nyt lajitella huoletta kartonkikeräykseen. Kartonkia ei tarvitse irrottaa rasiasta ennen kierrätykseen laittoa,…

Lue lisää
iju-margariinit, levitteet ja juoksevat on valmistettu Suomessa

Kaikki Keiju-margariinit, kasvirasvalevitteet ja juoksevat valmistetaan Suomessa, Suomen ainoassa margariinitehtaassa. Kotimainen valmistus on vakuus tuotteiden laadukkuudesta ja puhtaudesta. Lisäksi se tietysti luo työpaikkoja Suomeen.

Lue lisää

Kaikissa Bunge Finland Oy:n valmistamissa kuluttaja- ja suurkeittiötuotteissa käytetään ainoastaan RSPO (Round Table of Sustainable Palm Oil) -standardin mukaista vastuullisesti tuotettua ja erillään muusta palmuöljystä pidettyä sertifioitua palmuöljyä (Segregated palm…

Lue lisää