Kurssi 1

Miksi valita kasviöljy – ja mikä niistä?

Mitä ovat välttämättömät rasvahapot? Miksi omega-3:a tarvitaan? Mistä öljystä niitä saa?

Sata prosenttia
KASVIVOIMAA!

Testi 1

Testaa taitosi

Joko olet perehtynyt kurssiin 1? Testaa, mitä olet oppinut ja voita kassillinen laadukkaita Keiju-öljyjä!

Kurssi 2

Kylmäpuristettu, luomu vai perinteinen?

Miksi erilaisia öljyjä on niin paljon? Millaisiin tarkoituksiin ne sopivat? Miten valitsen oikean?

Opi valitsemaan OIKEA!

Testi 2

Testaa taitosi

Joko olet perehtynyt kurssiin 2? Testaa, mitä olet oppinut ja voita kassillinen laadukkaita Keiju-öljyjä!

Kurssi 3

Öljyt keittiössä – käytännön vinkit

Miten öljyt säilytetään? Mitä kaikkea niistä voi valmistaa? Entä miten hävittää öljy, jos sitä
jää yli?

KÄYTTÖ
&
SÄILYTYS

Testi 3

Testaa taitosi

Joko olet perehtynyt kurssiin 3? Testaa, mitä olet oppinut ja voita kassillinen laadukkaita Keiju-öljyjä!

Kurssi 4

Kasviöljyt ja ruokakulttuuri

Mistä päin maailmaa eri kasviöljyt ovat kotoisin? Millaisia öljyjä eri maiden keittiöissä käytetään?

HISTORIA
&
KULTTUURI

Testi 4

Testaa taitosi

Joko olet perehtynyt kurssiin 4? Testaa, mitä olet oppinut ja voita kassillinen laadukkaita Keiju-öljyjä!