Keiju logo
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Öljyakatemia
  • Hyvinvointi
  • Vastuullisuus

Tutustu kasviöljyihin
ja suorita Keiju Öljyakatemian kurssit

  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Vinkit
  • Reseptit
  • Kurssit

Opi ja inspiroidu!

Kasviöljyt tuovat ruoanlaittoon helppoutta ja makua. Mikä öljy sopii mihinkin tarkoitukseen? Mitä eroja öljyissä on? Keiju Öljyakatemiassa opit perusasiat kasviöljyistä ja niiden käytöstä. Opi, inspiroidu ja testaa tietosi!
Grillaus

Löydä uusia makuja grillikesään

Uusin ensin
Vanhin ensin
1.

Miksi valita kasvisöljy – ja mikä niistä?

2.

Kylmäpuristettu, luomu vai perinteinen?

3.

Öljyt keittiössä – käytännön vinkit

4.

Kasviöljyt ja ruokakulttuuri

5.

Makua ja rapeutta
uppopaistamalla

6.

Opi grillaamaan oikein!

7.

Öljy leivonnassa – opi perusperiaatteet

8.

Tahnat & kastikkeet – helpot lisukkeet

9.

Munkit kuuluvat vappuun!

Keiju logo
Etusivu Tuotteet Reseptit Öljyakatemia Hyvinvointi Vastuullisuus
Kuluttajapalvelu › Tietosuojaseloste ›

Bunge Finland Oy
PL 400 (käyntiosoite Raisionkaari 55)
21201 Raisio
Puh: 020 125 2200

Facebook

Instagram