Tutustu kasviöljyihin
ja suorita Keiju Öljyakatemian kurssit

Keiju Öljyakatemia – opi perusasiat
rypsiöljyn käytöstä ruoanlaitossa!

Kasviöljyissä tiivistyy luonnon hyvä energia. Niiden avulla on helppo lisätä hyvää makua ja terveellisiä rasvahappoja kaikkeen ruoanlaittoon.
Mutta mikä öljy sopii mihinkin? Keiju Öljyakatemiassa opit perusasiat kasviöljyistä ja niiden käytöstä. Opiskele ja testaa taitosi!

Grillaus

Katso herkullisen kylmäsavulohipizzan resepti

Lisäpotkua vitamiinin saantiin

Keiju D-vitaminoidusta rypsiöljystä

Friteerattu kana ja valkosipulimajoneesi

Ihanaa herkuttelua syysiltaan:

Friteerattu kana ja valkosipulimajoneesi

VINKIT

Keiju – Suomen suosituin rypsiöljy

Porkkanasosekeitto

Syksyn lämmittäjä on

Keijun porkkanasosekeitto

Katso resepti

Kokeile perinteistä

Lihapiirakkaa pienellä twistillä

Katso resepti

Hummus

Hummus

saa uutta potkua Keiju yrttiöljystä.