Tutustu kasviöljyihin
ja suorita Keiju Öljyakatemian kurssit

Keiju Öljyakatemia – opi perusasiat
rypsiöljyn käytöstä ruoanlaitossa!

Kasviöljyissä tiivistyy luonnon hyvä energia. Niiden avulla on helppo lisätä hyvää makua ja terveellisiä rasvahappoja kaikkeen ruoanlaittoon.
Mutta mikä öljy sopii mihinkin? Keiju Öljyakatemiassa opit perusasiat kasviöljyistä ja niiden käytöstä. Opiskele ja testaa taitosi!

Grillaus

Katso herkullisen kylmäsavulohipizzan resepti

Vinkit

Tirisevään grillikesään

Ruisahvenet & grillattu perunasalaatti

Hyvää grilliin

Ruisahvenet ja grillattu perunasalaatti

VINKIT

Keiju – Suomen suosituin rypsiöljy

Syvässä kulhossa Keijun herkullinen salaattibowl valmiina tarjoiltavaksi

Katso video

Paahdettu porkkanatahna

lisukkeeksi vaikka bowliin

Varraskebab, grillisalaatti & jogurttileipä

Katso video

Paahteinen Varraskebab tuo mukavaa vaihtelua makkaraan ja burgereihin.

Hummus

Hummus

saa uutta potkua Keiju yrttiöljystä.