Tutustu kasviöljyihin
ja suorita Keiju Öljyakatemian kurssit

Keiju Öljyakatemia – opi perusasiat
rypsiöljyn käytöstä ruoanlaitossa!

Kasviöljyissä tiivistyy luonnon hyvä energia. Niiden avulla on helppo lisätä hyvää makua ja terveellisiä rasvahappoja kaikkeen ruoanlaittoon.
Mutta mikä öljy sopii mihinkin? Keiju Öljyakatemiassa opit perusasiat kasviöljyistä ja niiden käytöstä. Opiskele ja testaa taitosi!

Grillaus

Katso herkullisen kylmäsavulohipizzan resepti

Kurssi 6

Grillauksen perusperiaatteet

Kurssi 7

Näin käytät öljyjä leivonnassa

VINKIT

Keiju – Suomen suosituin rypsiöljy

Katso video

KEIJU ÖLJYSPRAY

on kokin paras kaveri!

Katso video

Paahteinen Romesco-kastike levitteeksi leivälle

Herne-purjopasta

Uusi resepti

Herne-purjopasta