Vastuullisuudesta syntyy
keijunkevyt omatunto.

Vastuullisuudesta syntyy
keijunkevyt omatunto.

Kasviöljyistä valmistetut Keiju-tuotteet ovat pakkausta myöten ilmasto- ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Suomen ainoana margariinivalmistajana teemme vastuullisista valinnoista sinulle helppoja, sillä vastuullisuus läpäisee koko tuotantoketjumme.

Hyvää tekevät Keiju-tuotteet ovat myös vastuullinen valinta. Keijun tuotanto Suomessa on jo tällä hetkellä hiilineutraalia. Vähennämme hävikin ja jätteemme määrää jatkuvasti. Pyrimme myös vähentämään muovin määrää tuotteissamme koko ajan. Meitä ohjaavat eettisyys, ekologisuus ja tuoteturvallisuus. Tiedämme Keiju-tuotteitten raaka-aineiden alkuperän tarkasti. Tuotantoketjumme ovat läpinäkyviä ja käytämme vain vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita.

Haluamme tehdä vastuullisten ja maistuvien valintojen tekemisen sinulle helpoksi. Keijun voit valita keijunkevyellä omallatunnolla. Kevyt omatunto perustuu kotimaisuuteen, luontoystävällisyyteen, kasvipohjaisuuteen ja koko tuotantoketjun kattavaan vastuullisuuteen. Keiju-tuotteet on valmistettu puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Keiju tarjoaa vaivattoman ja maukkaan vaihtoehdon, jonka valitseminen ei paina omatuntoasi.

Näiltä sivuilta löydät tietoa siitä, mitä vastuullisuus meille merkitsee ja miten se ohjaa toimintaamme.

Luontoystävällinen

Keiju on ilmasto- ja luontoystävällinen vaihtoehto. Valitsemalla kasvipohjaisen tuotteen pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi merkittävästi. Margariinin hiilijalanjälki on nimittäin alle puolet voin hiilijalanjäljestä.

Keijulla me teemme lujasti töitä hiilijalanjälkemme pienentämiseksi edelleen. Tuotantolaitoksemme Raisiossa on energiatehokas, ja kaikki siellä käytettävä energia tuotetaan hiilidioksidivapaasti. Me myös kierrätämme kaiken meillä syntyvän jätteen. Jo nyt kaikki Keiju-pakkaukset ovat kierrätettäviä, ja kehitämme niistä jatkuvasti luontoystävällisempiä.

Turvallinen

Kaikki Keiju-levitteet ovat kotimaisia, sillä ne valmistetaan Suomen ainoassa margariinitehtaassa Varsinais-Suomessa. Kotimaisuus on takuu tuotteiden turvallisuudesta ja laadusta. Noudatamme toiminnassamme Euroopan tiukimpia standardeja.

Pidämme huolta siitä, että mikään tuotantoketjumme vaihe ei aiheuta haittaa ympäristölle tai ihmisten hyvinvoinnille. Tiedämme, missä käyttämämme raaka-aineet kasvavat ja ketkä sadon meille keräävät.

Tuoteturvallisuutemme tasosta kertoo se, että Keijulla on äärimmäisen vähän tuotteiden takaisinvetoja. Koko Raisiossa sijaitsevan tehtaamme tuotannosta saamme alle viisi kuluttajareklamaatiota miljoonaa myytyä tuotetta kohden.

 

Hyvinvointia tuottava

Kasvipohjaiset tuotteet ovat tutkitusti tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Keiju auttaa sinua tekemään ruokavaliostasi kasvipohjaisemman – vaivattomasti. Keiju-tuotteet valmistetaan Raisiossa sijaitsevassa tehtaassamme turvallisista ja puhtaista luonnon omista raaka-aineista.

Jos hyvinvointi tarkoittaa sinulle myös työntekijöiden ja yhteiskunnan hyvinvointia, voit valita Keiju-tuotteen hyvällä omallatunnolla. Ainoana suomalaisena margariinitehtaana luomme työtä ja verotuloja Suomeen sekä pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.