Helpot reseptit juhlien tarjoiluihin

Helppotekoinen ja herkullinen raparperi-rahkapiiras koristeltuna tuoreilla mansikoilla ja muutama raparperin varsi

Helpot reseptit juhlien tarjoiluihin

Aina on syytä juhlaan!

Tervetuloa nautinnolliselle matkalle juhlien ja kakkukestien maailmaan. Maistuvat tarjoilut ovat olennainen osa onnistunutta juhlatilaisuutta. Tällä sivustolla tarjoamme laajan valikoiman reseptejä ja ideoita, jotka auttavat sinua luomaan maistuvia suolaisia ja makeita herkkuja erilaisiin juhlatilaisuuksiin tai nautiskeltavaksi kahvipöydässä. Tutustu resepteihin ja valitse vakiintuneet suosikit tai kokeile rohkeasti uusia makuja. Käytä mielikuvitustasi luodaksesi makuelämyksiä, jotka jäävät mieleen vielä pitkään juhlien jälkeen.
Katso reseptit alta!

Katso myös Keijun Öljyakatemiasta miten helposti saat öljyillä makua leivontaan.

Kakku on kahvipöydän kuningatar

Herkullisen näköinen täytekakku on täydellinen juhlapöydän katseenvangitsija. Näyttävä ulkonäkö viettelee silmää ja maku hivelee makunystyröitä. Tässä reseptissä sitruunan raikkaus antaa kakulle ihanan kesäisen vivahteen, mascarponevaahto tekee sen täyteläiseksi ja pehmeäksi ja marjat tuovat pirteää raikkautta jokaiseen haarukalliseen.

Katso resepti

Pirteä raparperipiiras ilahduttaa makunystyröitä

Jos raparperia on saatavilla, tuoreena tai pakkasesta, raparperipiiras on vaivattomasti valmistuva ja aina yhtä maistuva jälkiruoka. Tässä reseptissä raparperin mehevyys ja hapokkuus yhdistettynä rahkan pehmeyteen ja vaniljan tai kookoksen makeuteen tekevät tästä piiraasta herkun, jonka jokainen suupala maistuu aurinkoiselta kesäpäivältä, vaikka keskellä talvea.

Katso resepti

Maukas kylmäsavulohipiirakka täydentää tarjoilua

Juhlapöydässä suolaisilla herkuilla on yhtä suuri merkitys ja vetovoima kuin makeilla leivonnaisilla. Mehevä ja maistuva kylmäsavulohipiirakka on erinomainen valinta, kun haluat tarjota herkullista ja ruokaisaa syötävää juhlien tarjottavien joukossa. Kylmäsavustetun lohen suolainen ja merellinen maku sopii täydellisesti tasapainottamaan makeita herkkuja.

Katso resepti

Vadelmaiset Keijun Suklaakuppikakut

Vadelmaisissa Keijun Suklaakuppikakuissa vadelman ja tumman suklaan liiton täydellistää vadelmainen tuorejuustokuorrutus. Koristeina tuoreet vadelmat, värikkäät nonparellit tai suussa sulavat suklaahiput kruunaavat tämän herkullisuuden multihuipentuman. Vadelmaiset Keijun Suklaakuppikakut ovat täydellinen valinta yhtä hyvin arjen pieniin herkutteluhetkiin kuin juhlapöydän tarjottavaksi.

Katso resepti

Tutustu myös näihin juhlapöydän herkkuresepteihin

Olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman reseptejä makeista ja suolaisista herkuista, jotka helpottavat urakkaasi, kun koetat miettiä, mitä voisit tarjota vieraillesi. Olemme valinneet reseptejä, jotka olisivat mahdollisimman monipuolisia, mutta samalla kuitenkin helppoja ja suhteellisen nopeitakin valmistaa. Noudata reseptejä tai käytä niitä inspiraationa omille kokeiluillesi ja improvisoi niistä omien makumieltymyksiesi mukaisia.