Keiju Valkosipulilevite – lisää makua joka aterialle
Keiju Valkosipulilevite tuo keittiöön täyteläisen valkosipulin maun, ja herättää arkisenkin ruoan eloon. Suomessa valmistettu, oikeaa valkosipulia sisältävä levite on rapeakuorisen leivän verraton kumppani sekä oivallinen lisä ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Palmuöljytön, maidoton ja vegaaninen levite tarjoaa herkullisia mahdollisuuksia kaikille valkosipulin ystäville. Olemme koonneet tälle sivulle reseptejä, joissa tämä monipuolinen levite pääsee loistamaan.
Yhteistyö: Valkosipuli-portobellot
Valkosipulirakkautta! Täytetyt valkosipuli-portobellot venyvällä mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla valellaan runsaalla sulatetulla Keiju Valkosipulilevitteellä. Portobello todella imee kaikki maut itseensä kuin sieni! Tämä resepti on yhteistyöresepti ja sen toteuttaja on Jenni Häyrinen.
Löydä lisää herkullisia reseptejä
Näiden reseptien lisäksi sivustoltamme löytyy runsaasti muita herkullisia vaihtoehtoja, joissa voit hyödyntää Keiju Valkosipulilevitteen monipuolisuutta. Kokeile rohkeasti ja anna valkosipulin maun inspiroida!