Keiju Valkosipulilevite – lisää makua joka aterialle

Keiju Valkosipulilevite tuo keittiöön täyteläisen valkosipulin maun, ja herättää arkisenkin ruoan eloon. Suomessa valmistettu, oikeaa valkosipulia sisältävä levite on rapeakuorisen leivän verraton kumppani sekä oivallinen lisä ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Palmuöljytön, maidoton ja vegaaninen levite tarjoaa herkullisia mahdollisuuksia kaikille valkosipulin ystäville. Olemme koonneet tälle sivulle reseptejä, joissa tämä monipuolinen levite pääsee loistamaan.

Yhteistyö: Valkosipuli-portobellot

Valkosipulirakkautta! Täytetyt valkosipuli-portobellot venyvällä mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla valellaan runsaalla sulatetulla Keiju Valkosipulilevitteellä. Portobello todella imee kaikki maut itseensä kuin sieni! Tämä resepti on yhteistyöresepti ja sen toteuttaja on Jenni Häyrinen.

Kokeile valkosipuli-portobelloja
Valkosipulileviteresepti

15 minuutin pikapasta

Nopeasti valmistuva 15 minuutin pikapasta on valkosipulin ystävien herkku. Tämä helppo tomaattipasta valmistuu hetkessä ja sopii mainiosti esimerkiksi lounaaksi. Annoksesta saa helposti myös vegaanisen jättämällä mozzarellan pois.

Katso resepti
Valkosipulileviteresepti

Pizzamuffinit

Pizzamuffinit yhdistävät pizzan herkullisen maun ja muffinien kätevän koon, minkä ansiosta ne sopivat mitä moninaisimpiin tilanteisiin. Reseptillämme valmistat helposti muffinipeltejä apuna käyttäen 12 kpl meheviä suolaisia muffineja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Täytetyt muffinit voi räätälöidä oman maun mukaan. Kokeile rohkeasti erilaisia täytevariaatioita ja löydä oma suosikkisi!

Katso resepti

 

 

Löydä lisää herkullisia reseptejä

Näiden reseptien lisäksi sivustoltamme löytyy runsaasti muita herkullisia vaihtoehtoja, joissa voit hyödyntää Keiju Valkosipulilevitteen monipuolisuutta. Kokeile rohkeasti ja anna valkosipulin maun inspiroida!