
Kurssi 7
Öljy leivonnassa?
Öljyllä onnistut leivonnaisissa jopa voita paremmin. Sen käyttö on helppoa ja nopeaa. Tämä kurssi valottaa perusperiaatteita.

Kurssi 8
Tahnat & kastikkeet
Öljy toimii pohjana tahnoille ja kastikkeille. Nämä itse tehdyt lisukkeet ovat paitsi maukkaita, mutta myös terveellisiä.

Kurssi 1
Miksi valita kasviöljy – ja mikä niistä?
Mitä ovat välttämättömät rasvahapot? Miksi omega-3:a tarvitaan? Mistä öljystä niitä saa?

Testi 1
Testaa taitosi
Joko olet perehtynyt kurssiin 1? Testaa, mitä olet oppinut!

Kurssi 2
Kylmäpuristettu, luomu vai perinteinen?
Miksi erilaisia öljyjä on niin paljon? Millaisiin tarkoituksiin ne sopivat? Miten valitsen oikean?

Kurssi 3
Öljyt keittiössä – käytännön vinkit
Miten öljyt säilytetään? Mitä kaikkea niistä voi valmistaa? Entä miten hävittää öljy, jos sitä
jää yli?

Kurssi 4
Kasviöljyt ja ruokakulttuuri
Mistä päin maailmaa eri kasviöljyt ovat kotoisin? Millaisia öljyjä eri maiden keittiöissä käytetään?

Testi 4
Testaa taitosi
Joko olet perehtynyt kurssiin 4? Testaa, mitä olet oppinut!

Kurssi 5
Makua ja rapeutta uppopaistamalla
Tunnetko uppopaistamisen salat?

Kurssi 6
Opi grillaamaan oikein!
Joko tunnet grillaamisen perusperiaatteet?