Vuohenjuustosalaatti

4

Arvostele resepti

Vuohenjuustosalaatti

Keväisen raikkaan vuohenjuustosalaatin mehukkaat mansikat, aromaattinen vuonankaali ja ripaus sherryviinietikkaa luovat yllättävän yhdistelmän, joka hivelee makuhermoja. Keiju sitruuna-basilikayrttiöljy viimeistelee makuelämyksen. Tämä salaatti sopii täydellisesti kevyeksi lounaaksi, herkulliseksi välipalaksi tai juhlapöydän alkuruoaksi.

Raaka-aineet

150 g
vuonankaalia tai muuta vihreää salaattia
½
punasipuli ohuina suikaleina
10 cm
pala kurkkua kuutioina
150 g
vuohenjuustoa viipaleina
muutama tuore mansikka
ripaus rouhittua mustapippuria
3 rkl
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
1 rkl
sherryviinietikkaa tai samppanjaviinietikkaa

Valmistusohje

Sekoita kasvikset salaattikulhossa. Viipaloi juusto ja asettele salaatin päälle. Sekoita salaattikastikkeen aineet ja valuta salaatin päälle. Ripota pinnalle mustapippuria ja koristele salaatti viipaloiduilla mansikoilla.