Vuohenjuustosalaatti


Keväisen raikkaan vuohenjuustosalaatin mehukkaat mansikat, aromaattinen vuonankaali ja ripaus sherryviinietikkaa luovat yllättävän yhdistelmän, joka hivelee makuhermoja. Keiju sitruuna-basilikayrttiöljy viimeistelee makuelämyksen. Tämä salaatti sopii täydellisesti kevyeksi lounaaksi, herkulliseksi välipalaksi tai juhlapöydän alkuruoaksi.
Raaka-aineet |
|
150 g |
vuonankaalia tai muuta vihreää salaattia
|
½ |
punasipuli ohuina suikaleina
|
10 cm |
pala kurkkua kuutioina
|
150 g |
vuohenjuustoa viipaleina
|
muutama tuore mansikka
|
|
ripaus rouhittua mustapippuria
|
|
3 rkl |
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
|
1 rkl |
sherryviinietikkaa tai samppanjaviinietikkaa
|
Valmistusohje
Sekoita kasvikset salaattikulhossa. Viipaloi juusto ja asettele salaatin päälle. Sekoita salaattikastikkeen aineet ja valuta salaatin päälle. Ripota pinnalle mustapippuria ja koristele salaatti viipaloiduilla mansikoilla.
Kokeile myös muita Keijun herkullisia salaattiohjeita! Meiltä löydät maukkaita vaihtoehtoja, kuten välimerellinen pastasalaatti, lehtikaali-cheddarjuustosalaatti ja jättikatkarapusalaatti. Jokainen näistä tarjoaa oman makunsa ja raikkautensa jokapäiväiseen ruokapöytään.