Resepti

Raaka-aineet |
|
200 g | lehtikaalia tai muuta vihreää salaattia |
1 | omena |
½ | sitruunan mehu |
50 g | cheddarjuustoa kuutioina |
½ dl | pekaanipähkinöitä ja saksanpähkinöitä |
3 rkl | Keiju sitruuna- basilika yrttiöljyä |
pari kierrosta mustapippuria myllystä | |
tuoreita yrttejä, esim. persilja tai basilika |

4
Valmistusohje
Leikkaa lehtikaali ohuiksi suikaleiksi ja kaada salaattikulhon pohjalle. Leikkaa omena ohuiksi lohkoiksi ja asettele salaatin päälle. Valuta salaatille sitruunamehua, etenkin omenoille, etteivät ne tummu. Leikkaa juusto kuutioiksi ja ripota ne sekä pähkinät salaatin päälle. Valuta päälle Keiju sitruuna-basilika yrttiöljyä sekä ripauta hiukan mustapippuria. Koristele tuoreilla yrteillä.