Keiju Grilli & Marinadi -öljy ja kaikki maistuu paremmalta grillattuna
Keiju Grilli & Marinadi -öljy on valkosipulilla, timjamilla ja paprikalla maustettu, moneen tarkoitukseen taipuva rypsiöljy. Se sopii erinomaisesti grillaukseen ja marinointiin ihan sellaisenaan, mutta toimii myös hyvänä pohjana omiin makuseoksiin. Avaa uusi grillikausi uusilla makuelämyksillä!
Muista myös katsoa Keijun Öljyakatemian vinkit onnistuneeseen grillaukseen.
Grilli-caesarsalaatti
Grillatun caesarsalaatin kastikkeessa on paahteista makua Keijun Grilli & Marinadi -öljystä. Paahda salaatille lisäkkeeksi pinjansiemeniä ja hyvää maalaisleipää.
Grillattu maissi-kvinoasalaatti ja limevinaigrette
Ruokaisan kvinoasalaatin pääosassa on makea grillattu maissi. Salaatin kruunaa kirpeä limellä maustettu kastike.
Grillatut kesäkurpitsa-halloumivartaat ja minttu-öljykastike
Kesäiset kesäkurpitsa-halloumivartaat maistuvat herkulliselta raikkaan mintulla maustetun kastikkeen kera. Vartaat ovat parasta kesäruokaa ja helppo valmistaa grillissä.
Yrttimarinoitua kanaa, grillibataattia ja yrttiöljyä
Keijun Grilli & Marinadi -öljystä valmistuu helposti mausteinen yrttiöljy, joka toimii marinadina kanoille ja kastikkeena annokselle. Lisukkeeksi grillataan makeita bataattilohkoja.
Tutustu myös näihin grillausresepteihin!
Tutustu tästä laajaan valikoimaamme herkullisia grillauksen mestariteoksia, jotka vievät makunystyräsi seikkailulle. Olitpa sitten liha-, kala- tai kasvisgrillauksen ystävä, löydät täältä uusia ideoita ja inspiraatiota, jotka tekevät jokaisesta grillihetkestä unohtumattoman. Astu mukaan grillireseptien ihmeelliseen maailmaan tulen ja savun tuoksun sekoittuessa herkullisiin makuihin.