Ruokaisa ja ravinteikas kanapastasalaatti

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Ruokaisa ja ravinteikas kanapastasalaatti

Herkullinen pastasalaatti saa tässä reseptissä ruokaisuutta mehukkaasta kanasta ja raikkautta tuoreista kasviksista. Kanapastasalaatti on monipuolinen vaihtoehto, joka sopii yhtä hyvin arjen nopeaksi lounaaksi kuin viikonlopun rennolle illalliselle. Itse tehty basilikamajoneesi viimeistelee kokonaisuuden ja tuo annokseen täyteläisen, aromikkaan maun, joka tekee tästä salaatista vastustamattoman.

Pastasalaatti:

500 g
haluamaasi pastaa
400 g
Maustamatonta kanaa
loraus Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
1
pieni suippopaprika
1
pieni kurkku
0,5 rasia
kirsikkatomaattia
0,5
punasipulia

Kanan maustamiseen:

1 tl
paprikajauhetta
0,5 tl
mustapippuria
ripaus suolaa

Basilikamajoneesi:

1 puntti
tuoretta basilikaa
2 dl
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
1
kananmuna
suolaa
Loraus sitruunanmehua

Valmistusohje

Kana

  1. Paista kana ja mausta se, keitä pasta. Pilko haluamasi kasvikset.

Basilikamajoneesi

  1. Riko kananmuna korkeaan astiaan ja aseta sauvasekoitin tämän päälle. Kaada sekaan Keiju D -vitaminoitu rypsiöljy ja lähde survomaan hitaasti nostellen. Majoneesi valmistuu nopeasti!
  2. Lisää sitten suolaa hyppysellinen, sitruunan mehua loraus ja basilikat. Survo ainekset sekaisin.
  3. Maista ja mausta tarvittaessa lisää!

Jos kaipaat vaihtelua, testaa myös raikas välimerellinen pastasalaatti tai täyteläinen tomaattinen pastasalaatti. Ne täydentävät tämän kanapastasalaatin herkullista makumaailmaa ja tarjoavat lisää inspiraatiota pastasalaattien ystäville.