Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy sisältää lisättyä D-vitamiinia, joka tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä eli immuunijärjestelmää sekä lihasten normaalia toimintaa. Muista myös terveellisen…
Lue lisää
Ruokaisa ja ravinteikas kanapastasalaatti
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttaja on Elina Leskinen.

Herkullinen pastasalaatti saa tässä reseptissä ruokaisuutta mehukkaasta kanasta ja raikkautta tuoreista kasviksista. Kanapastasalaatti on monipuolinen vaihtoehto, joka sopii yhtä hyvin arjen nopeaksi lounaaksi kuin viikonlopun rennolle illalliselle. Itse tehty basilikamajoneesi viimeistelee kokonaisuuden ja tuo annokseen täyteläisen, aromikkaan maun, joka tekee tästä salaatista vastustamattoman.
Pastasalaatti: |
|
500 g |
haluamaasi pastaa
|
400 g |
Maustamatonta kanaa
|
loraus Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
|
1 |
pieni suippopaprika
|
1 |
pieni kurkku
|
0,5 rasia |
kirsikkatomaattia
|
0,5 |
punasipulia
|
Kanan maustamiseen: |
|
1 tl |
paprikajauhetta
|
0,5 tl |
mustapippuria
|
ripaus suolaa
|
|
Basilikamajoneesi: |
|
1 puntti |
tuoretta basilikaa
|
2 dl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
1 |
kananmuna
|
suolaa
|
|
Loraus sitruunanmehua
|
Valmistusohje
Kana
- Paista kana ja mausta se, keitä pasta. Pilko haluamasi kasvikset.
Basilikamajoneesi
- Riko kananmuna korkeaan astiaan ja aseta sauvasekoitin tämän päälle. Kaada sekaan Keiju D -vitaminoitu rypsiöljy ja lähde survomaan hitaasti nostellen. Majoneesi valmistuu nopeasti!
- Lisää sitten suolaa hyppysellinen, sitruunan mehua loraus ja basilikat. Survo ainekset sekaisin.
- Maista ja mausta tarvittaessa lisää!
Jos kaipaat vaihtelua, testaa myös raikas välimerellinen pastasalaatti tai täyteläinen tomaattinen pastasalaatti. Ne täydentävät tämän kanapastasalaatin herkullista makumaailmaa ja tarjoavat lisää inspiraatiota pastasalaattien ystäville.