Kaurainen kerrosjälkiruoka

noin 3 t
4

Arvostele resepti

Kaurainen kerrosjälkiruoka

Ainekset

2 dl
granolaa
1 dl
hasselpähkinärouhetta
100 g
Keiju Kaura -levitettä
5 dl
kermaa
1,5 dl
hyytelösokeri multia
1 tl
vaniljasokeria
2 dl
mansikkasosetta
2 dl
marjoja (tuoreita tai pakastettuja)

Valmistusohje

• Sulata Keiju Kaura ja sekoita granolan ja pähkinärouheen kanssa. Sekoita kerma, hyytelösokeri ja vaniljasokeri, kuumenna ja keitä sekoittaen noin puoli minuuttia.

• Annostele granolaseosta lasien tai läpinäkyvien jälkiruokamaljojen pohjalle. Jäähdytä pannacottaa jääkaapissa välillä sekoittaen.

• Kun seos on paksuuntunut jonkin verran, kaada laseihin. Anna hyytyä jääkaapissa n. pari tuntia. Lisää laseihin marjasose ja lopuksi marjat.