Resepti
Esittely

Ainekset |
|
2 dl | granolaa |
1 dl | hasselpähkinärouhetta |
100 g | Keiju Kaura -levitettä |
5 dl | kermaa |
1,5 dl | hyytelösokeri multia |
1 tl | vaniljasokeria |
2 dl | mansikkasosetta |
2 dl | marjoja (tuoreita tai pakastettuja) |

noin 3 t

4
Valmistusohje
• Sulata Keiju Kaura ja sekoita granolan ja pähkinärouheen kanssa. Sekoita kerma, hyytelösokeri ja vaniljasokeri, kuumenna ja keitä sekoittaen noin puoli minuuttia.
• Annostele granolaseosta lasien tai läpinäkyvien jälkiruokamaljojen pohjalle. Jäähdytä pannacottaa jääkaapissa välillä sekoittaen.
• Kun seos on paksuuntunut jonkin verran, kaada laseihin. Anna hyytyä jääkaapissa n. pari tuntia. Lisää laseihin marjasose ja lopuksi marjat.