Keiju Kaura on maustaan tunnettu kaurajuoman ja kasviöljyn yhdistelmästä syntynyt palmuöljytön levite, joka maistuu parhaalta leivällä, mutta sopii erinomaisesti myös…
Lue lisää
Kaurainen kerrosjälkiruoka

noin 3 t

4

Ainekset |
|
2 dl |
granolaa
|
1 dl |
hasselpähkinärouhetta
|
100 g |
Keiju Kaura -levitettä
|
5 dl |
kermaa
|
1,5 dl |
hyytelösokeri multia
|
1 tl |
vaniljasokeria
|
2 dl |
mansikkasosetta
|
2 dl |
marjoja (tuoreita tai pakastettuja)
|
Valmistusohje
• Sulata Keiju Kaura ja sekoita granolan ja pähkinärouheen kanssa. Sekoita kerma, hyytelösokeri ja vaniljasokeri, kuumenna ja keitä sekoittaen noin puoli minuuttia.
• Annostele granolaseosta lasien tai läpinäkyvien jälkiruokamaljojen pohjalle. Jäähdytä pannacottaa jääkaapissa välillä sekoittaen.
• Kun seos on paksuuntunut jonkin verran, kaada laseihin. Anna hyytyä jääkaapissa n. pari tuntia. Lisää laseihin marjasose ja lopuksi marjat.