Keiju Kaura rypsiöljymargariini 60 on maidoton levite, joka sopii myös ruoanlaittoon ja leivontaan

Keiju Kaura rypsiöljymargariini 60

Keiju Kaura on maustaan tunnettu kaurajuoman ja kasviöljyn yhdistelmästä syntynyt palmuton levite, joka maistuu parhaalta leivällä, mutta sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo sydänterveydelle paremmasta valinnasta rasvan laadun ja suolan suhteen. Keiju Kaura on laktoositon ja maidoton, ja se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Levite on pakattu kierrätettävään, kartonkipäällysteiseen 400 g rasiaan.

• Maidoton, laktoositon
• Leivälle, ruoanlaittoon ja leivontaan
• Palmuöljytön vaihtoehto
• Sisältää D2-vitamiinia

sydanmerkki avainlippu omega3 vegaani

Rypsiöljy (43 %), kaurajuoma 38 % (vesi, kaura, auringonkukkaöljy), kasvirasvat (kookos, shea), vesi, suola (0,8 %), emulgointiaine (E471), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni). Sisältää kauraa 7 %.

Energia
2291 kJ / 557 kcal
Rasva
60 g
josta tyydyttynyttä
17 g
kertatyydyttymättömät rasvat
30 g
monityydyttymättömät rasvat
13 g
Hiilihydraatit
4,0 g
josta sokereita
2,9 g
Proteiini
0,2 g
Suola
0,8 g
E-vitamiini
7 mg
A-vitamiini
800 µg
D-vitamiini
20 µg

Omega-3
4,0 g
Omega-6
9,0 g
Laktoosi
0 g