Suomessa valmistettu Keiju rypsiöljy on suomalaisten suosikki.*

Suomalaisten mielestä Keiju on selkeästi monipuolisin öljy ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa.* Korkealaatuista Suomessa valmistettua Keiju rypsiöljyä voidaankin pitää keittiön luottotuotteena, sillä se sopii monipuolisesti ruoanlaittoon, oli kyse sitten paistamisesta, leivonnasta tai uppopaistosta. Keijun Öljyakatemiasta löytyykin vinkkejä ja monipuolista reseptiikkaa niin uppopaistoon kuin apua vaikkapa öljyjen käyttöön leivonnassa.

Monipuolisten ruoanlaitto-ominaisuuksien lisäksi Keiju rypsiöljy on myös sydämelle hyvä vaihtoehto. Tuotteelle on myönnetty sydänmerkki, sillä Keiju rypsiöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, jota tarvitaan solujen rakennusaineeksi sekä kasvuun ja kehitykseen.

Tiesitkö myös, että Keiju rypsiöljy valmistetaan Suomen ainoassa margariinitehtaassa, Raisiossa, jossa on tehty uraauurtavaa työtä kasviöljyjen ja -rasvojen parissa jo yli 60 vuotta.

* Supercrush, koko Suomi, ruokaöljyt, 9/25, n= 1010

Katso vinkkejä Keiju rypsiöljyn käyttöön

Omenamunkit

Omenamunkit

 

Video recipe

Katkarapu-perunakroketit ja valkosipuli-yrttidippi

Katkarapu-perunakroketit ja valkosipuli-yrttidippi

 

Kantarellirisotto

Kantarellirisotto