Keiju – Suomen suosituin rypsiöljy

Keiju – Suomen suosituin rypsiöljy

Tutkimme suomalaisten suhdetta rypsiöljyyn*, ja kansa on puhunut: Keiju on tutkitusti Suomen suosituin rypsiöljy!

Suomessa valmistettu Keiju on selkeästi suomalaisten suosikkimerkki rypsiöljyissä, sillä jopa 20% kaikista ruokaöljyjä käyttävistä valitsee suosikkimerkikseen Keijun.

 

 

Tutkimus osoittaa myös, että Keiju on selkeästi monipuolisin öljy käytössä ja vastaajista jopa 77% kokee, että Keiju-rypsiöljy soveltuu arjen ruoanvalmistukseen. Korkealaatuista Suomessa valmistettua Keiju-rypsiöljyä voidaankin pitää keittiön luottotuotteena, sillä se sopii monipuolisesti ruoanlaittoon, oli kyse sitten paistamisesta, leivonnasta tai uppopaistosta. Keijun Öljyakatemiasta löytyykin vinkkejä ja monipuolista reseptiikkaa niin uppopaistoon kuin apua vaikkapa öljyjen käyttöön leivonnassa.

Monipuolisten ruoanlaitto-ominaisuuksien lisäksi Keiju -rypsiöljy on myös sydämelle hyvä vaihtoehto. Tuotteelle on myönnetty sydänmerkki, sillä Keiju-rypsiöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, jota tarvitaan solujen rakennusaineeksi sekä kasvuun ja kehitykseen.

 

 

* Supercrush – Öljyt, jakso 11/2022 – Data: Norstat Finland Oy. N= 1000

Tiesitkö myös, että Suomessa valmistetulla Keiju-rypsiöljyllä on myös avainlippu, joka takaa sen, että rypsiöljy on valmistettu Suomessa sekä työllistää Suomessa. Keiju-rypsiöljy valmistuukin Suomen ainoassa margariinitehtaassa, Raisiossa, jossa on tehty uraauurtavaa työtä kasviöljyjen ja -rasvojen parissa jo 60 vuotta.