Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Yrttinen luksuslevite
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Pinossa-blogin kanssa.

Ainekset: |
|
1/2 rasiaa |
Keiju Merisuolaa
|
1 |
valkosipulinkynsi
|
valitsemiasi tuoreita yrttejä (esim. 1/2 punttia persiljaa ja 1/4 rakuunaa)
|
Valmistusohje
Laita Keiju Merisuola kulhoon, ja vatkaa sitä voimakkaasti sähkövatkaimella noin 5 minuuttia.
Väri muuttuu valkoiseksi ja rakenne kuohkeaksi.
Sekoita joukkoon raastettu valkosipulinkynsi ja hienonnetut yrtit.
Tarjoa leivän kera.