Uuniperunat, tankoparsaa, halloumia & kanaa (kasvissyöjille tofua)

2-3

Arvostele resepti

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

No votes so far! Be the first to rate this post.

Uuniperunat, tankoparsaa, halloumia & kanaa (kasvissyöjille tofua)

Keiju yrttiöljyllä mukavasti lisämakua pottuihin!

Rosmariiniperunat

4 kpl
rosamunda perunoita
3-5 rkl
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
ripaus suolaa
ripaus pippuria
rosmariinia oman maun mukaan

Tankoparsaa pannulla

nippu vihreää tankoparsaa
loraus Keiju yrttiöljyä
ripaus suolaa

Valmistusohje

Uuniperunat

Astea uuni lämpenemään 200°C. Pese perunat ja pilko ne sitten suht ohuiksi viipaleiksi. Asettele leivinpaperilla vuoratulle pellille, valele yrttiöljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Laita perunat uuniin ja anna paistua noin 15min tai kunnes niiden pinta on hieman kullanruskea.

Tankoparsaa pannulla

Leikkaa parsoista varren valkoinen osa pois ja kuori ne kuorimaveitsellä. Lämmitä pannu hellalla ja lorauta haluamasi määrä öljyä pannulle. Paista parsoja kannen alla noin 5-10min aina välillä käännellen. Parsat ovat valmiita, kun ne ovat hiukan pehmentyneet ja niissä on vähän ruskeaa pintaa.

Halloumi ja kana

Pilko halloum-juusto haluamasi kokoisiksi siivuiksi ja paista pannulla öljyssä, kunnes viipaleiden molemmat puolet ovat hiukan ruskistuneet.

Valmista lisäksi kanan rintafileitä uunissa tai pannulla, tai vaihtoehtoisesti jotakin kasviproteiinin lähdettä, kuten tofua tai tempeä.

Kun kaikki on valmista, kokoa annos lautaselle ja lorauta vielä halutessasi päälle hiukan Keiju-yrttiöljyä. Sitten vain nautiskelemaan!

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta