Tapenade-pasta

Tapenade on ranskalaista alkuperää oleva tahna, joka täyteläisen makunsa ansiosta sopii erinomaisesti pastan kastikkeeksi. Tätä nopeaa ja herkullista pastaa kehtaa tarjota myös illallisvieraille.
Tapenade-pasta

Valmistusaika

20 min

Annosmäärä

4:lle

Tapenade

3 rklKeiju Yrttiöljy sipuli, tomaatti & oregano 250 ml
2 dlkivettömiä kalamataoliiveja
2 rklkaprista
1 dlaurinkokuivattuja tomaatteja
1/2 sitruuna
1 valkosipulinkynsi
400 gspagettia
2 lvettä
1 tlsuolaa

Tarjoiluun

2 rklraastettua parmesanjuustoa
2 rklhienonnettua lehtipersiljaa
1 rklKeiju Yrttiöljy sipuli, tomaatti & oregano 250 ml

Kokeile myös näitä