Resepti

Aineosat: |
|
munakoiso | |
valkosipulinkynnen | |
1-2 rkl | Keijun sitruuna & basilika yrttiöljyä |
suolaa | |
mustapippuria |
Valmistusohje
Laita munakoiso kokonaisena leivinpaperilla vuoratulle pellille 225-asteiseen uuniin. Kypsennä munakoisoa 45 minuutin ajan ja käännä se kypsennyksen puolessa välissä. Anna kypsän munakoison hieman jäähtyä ennen kuin kaavit kypsän sisuksen kulhoon. Muussaa sisusta haarukalla tai soseuta tehosekoittimella tasaisemman lopputuloksen saamiseksi.
Pilko hienoksi silpuksi yksi valkosipulinkynsi. Sekoita munakoison joukkoon valkosipulisilppu, suola, öljy ja ripaus mustapippuria. Tarjoa rapeiden maalaisleipien kanssa.
Tämä resepti on yhteistyöresepti Köökistä kajahtaa blogin kanssa.