Resepti

Raaka-aineet |
|
Ohuita kananfileitä | |
Vaaleita leivänmuruja | |
parmesanjuustoraastetta | |
mustapippuria | |
suolaa | |
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä |
Valmistusohje
Laita uunivuokaan loraus Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä, Laita uuni lämpiämään noin 200 asteeseen. Yhdistä suola, pippuri, leivänmurut ja parmesanraaste. Laita kananfileet vuokaan ja ripottele seos niiden pinnalle. Lorauta päälle kunnon loraus Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä. Paista kypsäksi. Tarjoa esimerkiksi spelttisuurimoiden kanssa ja lisäksi mukaan sitruunalohkoja, joista voi puristaa mehua kanan ja speltin päälle.
Resepti on Keijun järjestämän öljyreseptikisan satoa, tekijänä Kati Lampi