Sitruuna-parmesan -kana

Arvostele resepti

Maukas sitruuna-parmesan-kana mustalla paistinpannulla

Raaka-aineet

Ohuita kananfileitä
Vaaleita leivänmuruja
parmesanjuustoraastetta
mustapippuria
suolaa
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä

Valmistusohje

Laita uunivuokaan loraus Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä, Laita uuni lämpiämään noin 200 asteeseen. Yhdistä suola, pippuri, leivänmurut ja parmesanraaste. Laita kananfileet vuokaan ja ripottele seos niiden pinnalle. Lorauta päälle kunnon loraus Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä. Paista kypsäksi. Tarjoa esimerkiksi spelttisuurimoiden kanssa ja lisäksi mukaan sitruunalohkoja, joista voi puristaa mehua kanan ja speltin päälle.

Resepti on Keijun järjestämän öljyreseptikisan satoa, tekijänä Kati Lampi

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta