Sitruuna & basilika yrttiöljy on valmistettu rypsiöljystä ja maustettu pirteällä sitruunalla ja basilikalla. Pakkauskoko 250 ml. Salaatinkastikkeeksi, kalan tai erilaisten…
Lue lisää
Sitruuna-parmesan -kana
Raaka-aineet |
|
Ohuita kananfileitä
|
|
Vaaleita leivänmuruja
|
|
parmesanjuustoraastetta
|
|
mustapippuria
|
|
suolaa
|
|
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
|
Valmistusohje
Laita uunivuokaan loraus Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä, Laita uuni lämpiämään noin 200 asteeseen. Yhdistä suola, pippuri, leivänmurut ja parmesanraaste. Laita kananfileet vuokaan ja ripottele seos niiden pinnalle. Lorauta päälle kunnon loraus Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä. Paista kypsäksi. Tarjoa esimerkiksi spelttisuurimoiden kanssa ja lisäksi mukaan sitruunalohkoja, joista voi puristaa mehua kanan ja speltin päälle.
Resepti on Keijun järjestämän öljyreseptikisan satoa, tekijänä Kati Lampi