Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Salsa verde

15 min

Tuoreista yrteistä ja Keiju-öljyistä valmistuu maukas ja nopea vihreä salsa. Tämä terveellinen salsa verde sopii mainiosti esimerkiksi nachojen tai grillilihan, kuten karitsan kareen, kanssa nautittavaksi.
Ainekset |
|
1 dl |
Keiju rypsiöljyä tai auringonkukkaöljyä
|
1 dl |
hienonnettua minttua
|
1 dl |
hienonnettua korianteria
|
1 |
valkosipulinkynsi hienonnettuna
|
1 |
vihreä jalapeno pilkottuna
|
2 |
kevätsipulin vartta pilkottuna
|
1/2 |
kurkku
|
1 tl |
suolaa
|
2 tl |
hunajaa
|
Valmistusohje
Laita yrtit, valkosipuli, jalapeno ja kevätsipuli öljyn kanssa mortteliin ja jauha karkeaksi massaksi.
Kuori kurkku ja leikkaa pieneksi kuutioksi.
Lisää kurkkukuutiot salsan sekaan ja mausta suolalla sekä hunajalla.
Tarjoile salsa verde esimerkiksi grillatun lihan kanssa.