Resepti
Pastasalaatti: |
|
500 g |
haluamaasi pastaa
|
400 g |
Maustamatonta kanaa
|
loraus Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
|
1 |
pieni suippopaprika
|
1 |
pieni kurkku
|
0,5 rasia |
kirsikkatomaattia
|
0,5 |
punasipulia
|
Kanan maustamiseen: |
|
1 tl |
paprikajauhetta
|
0,5 tl |
mustapippuria
|
ripaus suolaa
|
|
Basilikamajoneesi: |
|
1 puntti |
tuoretta basilikaa
|
2 dl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
1 |
kananmuna
|
suolaa
|
|
Loraus sitruunanmehua
|
Valmistusohje
Tee näin: Paista kana ja mausta se, keitä pasta. Pilko haluamasi kasvikset.
Majoneesi: riko kananmuna korkeaan astiaan ja aseta sauvasekoitin tämän päälle. Kaada sekaan Keiju D -vitaminoitu rypsiöljy ja lähde survomaan hitaasti nostellen. Majoneesi valmistuu nopeasti! Lisää sitten suolaa hyppysellinen, sitruunan mehua loraus ja basilikat. Survo ainekset sekaisin. Maista ja mausta tarvittaessa lisää!
Tämä resepti on yhteistyöresepti Elina Leskisen kanssa.