Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Romesco-kastike
15 min
Makea ja miedosti savuinen romesco syntyy käden käänteessä tehosekoittimessa. Tarjoile tätä espanjalaista alkuperää olevaa herkkua paahdetun maalaisleivän päällä tai grillilihan kyljessä.
Ainekset |
|
1 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
50 g |
kuorittua mantelia
|
1/2 dl |
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
|
350 g |
paahdettua säilykepaprikaa
|
100 g |
aurinkokuivattua tomaattia
|
1 |
valkosipulinkynsi
|
1/2 dl |
hienonnettua basilikaa
|
2 rkl |
omenaviinietikkaa
|
1 tl |
suolaa
|
1 tl |
rouhittua mustapippuria
|
Valmistusohje
Paahda mantelit rypsiöljyssä pannulla.
Aja kaikki ainekset tehosekoittimella tai sauvasekoittimella karkeaksi massaksi.
Tarjoile romesco-kastike grillatun lihan tai broilerin kanssa tai sivele sitä vaikka maalaisleivän päälle.