Porsaan sisäfileetä, parsaa ja grillattuja kasviksia

4

Arvostele resepti

Porsaan sisäfileetä, parsaa ja grillattuja kasviksia tarjottimella. Ruokien valmistukseen on käytetty Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä

Nauti kesän mauista käyttämällä tätä herkullista reseptiä, jossa porsaan sisäfilee, grillattu parsa ja muut kasvikset yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi. Resepti on suorastaan ihanteellinen kesäisille grilli-illoille. Keiju yrttiöljyt sopivat erinomaisesti grillaukseen. Niissä on itsessään makua niin mukavasti, että paljon muita mausteita ei tarvita. Yrttiöljyt ovat monikäyttöisiä ja niillä voi maustaa myös grilliruoan lisäkesalaatit. Tämä ateria on erittäin maukas ja valmistuu näppärästi grillissä.

Aineosat:

600 g
porsaansisäfileetä

Possun marinadi:

3 dl
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
1/2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1
valkosipulinkynsi

Lisäksi:

vettä
suolaa
1
nippu vihreää parsaa
200 g
miniterttutomaatteja
4-8
pientä punasipulia
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
suolaa myllystä

Valmistusohje

  1. Valmista ensin marinadi.
  2. Sekoita Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyn joukkoon suola, mustapippuria myllystä ja hienonnettu valkosipulinkynsi.
  3. Poista porsaansisäfileestä kalvot ja laita liha marinadin joukkoon.
  4. Anna maustua muutama tunti tai yön yli foliolla suojattuna jääkaapissa.
  5. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  6. Esivalmistele kasvikset.
  7. Keitä vesi kattilassa ja lisää joukkoon suola.
  8. Kuori parsat kevyesti kuorimaveitsellä ja leikkaa varresta palat pois. Keitä parsaa isossa kattilassa muutama minuutti. Valuta.
  9. Kuori ja puolita sipulit.
  10. Pirskota kasvisten päälle Yrttiöljy tomaatti, valkosipuli & basilikaa.
  11. Grillaa porsaansisäfilee kuumassa grillissä välillä käännellen.
  12. Laita grilliritilälle tai parilalle myös esikypsennetyt parsat, sipulit ja miniterttutomaatit tertuissaan. Kääntele välillä. Rouhi pinnalle loppuvaiheessa suolaa.
  13. Anna porsaansisäfileen vetäytyä folioon käärittynä hetki ennen tarjoilua.
  14. Tarjoile annos tuoreen salaatin kera. Viimeistele ripauksella tuoreita yrttejä ja nauti kesän mauista!