Pistaasi-suklaakakku

Keiju Pistaasi-rypsiöljy tuo ruokiin ja leivonnaisiin ainutlaatuisen paahteisen, hienostuneen maun. Valmista tyylikäs kakku tarjottavaksi vaikkapa kevään ja kesän juhlahetkiin.
Pistaasi-suklaakakku

Aineosat

2 munaa
1 1/2 dlsokeria
2 1/2 dlvehnäjauhoja
1/2 dlsokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tlleivinjauhetta
1/2 dlKeiju Pistaasi- ja rypsiöljyä
50 gtummaa suklaata

Täyte:

4 liivatelehteä
2 1/2 dlkuohu- tai vispikermaa
250 gmascarponejuustoa
2 tlvaniljasokeria
3/4 dlsokeria
1 dlpistaasipähkinäjauhetta
2 rklKeiju Pistaasi- ja rypsiöljyä
1/2 dlvettä
150 gtummaa suklaata

Koristeluun:

tuoreita vadelmia
pistaasipähkinäjauhetta

Reseptissä käytetyt tuotteet