Keiju D-vitaminoitu rypsiöljy sisältää lisättyä D-vitamiinia, joka tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä eli immuunijärjestelmää sekä lihasten normaalia toimintaa. Muista myös terveellisen…
Lue lisää
Piparkakkutuorepuuro
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti. Reseptin toteuttaja on Eerika Takala.
Ainekset: |
|
1,5 dl |
kaurahiutaleita
|
1 rkl |
chian siemeniä
|
2 dl |
kauramaitoa
|
1 rkl |
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
|
1 rkl |
piparkakkumaustetta
|
karpaloita
|
Valmistusohje
Herkullinen ja jouluisen makuinen tuorepuuro syntyy laittamalla ensin lautasen pohjalle kaurahiutaleita ja chia-siemeniä. Kaada päälle kauramaitoa, jossa on ruokalusikallinen Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä ja lisää joukkoon piparkakkumaustetta sekä karpaloita antamaan makua ja väriä. Annan tekeytyä vähintään kolme tuntia tai vaikka yön yli.