Piparkakkutuorepuuro

Arvostele resepti

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

No votes so far! Be the first to rate this post.

Yhteistyöresepti
Piparkakkutuorepuuro

Ainekset:

1,5 dl
kaurahiutaleita
1 rkl
chian siemeniä
2 dl
kauramaitoa
1 rkl
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
1 rkl
piparkakkumaustetta
karpaloita

Valmistusohje

Herkullinen ja jouluisen makuinen tuorepuuro syntyy laittamalla ensin lautasen pohjalle kaurahiutaleita ja chia-siemeniä. Kaada päälle kauramaitoa, jossa on ruokalusikallinen Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä ja lisää joukkoon piparkakkumaustetta sekä karpaloita antamaan makua ja väriä. Annan tekeytyä vähintään kolme tuntia tai vaikka yön yli.