Resepti
Papu-viikunasalaatti on helppo ja tyylikäs lisäke erilaisille paistetuille tai höyrytetyille ruoille.

Raaka-aineet |
|
200 g | vihreitä papuja |
4 | tuoretta viikunaa |
muutama tuore basilikan lehti | |
1/2 dl | saksanpähkinöitä |
3 rkl | Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä |
1 rkl | valkoviini- tai samppanjaetikkaa |
pari kierrosta mustapippuria myllystä |
Valmistusohje
Keitä papuja viitisen minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja valuta pavut. Asettele ne laakealle tarjoilulautaselle ja laita lohkotut viikunat päälle. Lisää rouhittuja pähkinöitä. Valuta salaatille yrttiöljy ja etikka. Rouhi päälle hiukan mustapippuria ja koristele basilikan tai rosmariinin lehdillä.