Resepti
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljy antaa herkullisen sitruksisen maun tähän kesäiseen porkkanatahnaan. Tarjoile tahna dippikasvisten tai maukkaan salaattibowlin kanssa.

Ainekset |
|
4 | isoa porkkanaa |
6 | pientä uutta perunaa |
4 rkl | Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä |
1 | valkosipulinkynsi |
2 rkl | hienonnettua lehtipersiljaa |
1 tl | suolaa |
1/2 tl | rouhittua mustapippuria |

35 min

4:lle
Valmistusohje
Pese ja pilko porkkanat sekä perunat pienemmäksi.
Mausta ruokalusikallisella Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä ja paahda 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.
Laita tehosekoittimeen lopun öljyn, valkosipulin, lehtipersiljan, suolan ja pippurin kanssa.
Aja tahnaksi. Lisää tehosekoittimeen tilkka vettä jos porkkanatahna ei tahdo muodostua.