Resepti
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljy antaa herkullisen sitruksisen maun tähän kesäiseen porkkanatahnaan. Tarjoile tahna dippikasvisten tai maukkaan salaattibowlin kanssa.
![Herkullisen sitruksinen paahdettu porkkanatahna kulhossa ja porkkanoita](https://www.keiju.fi/wp-content/uploads/215181d991874f467a1c1d43236d5867f795_00000000000000000.jpg)
Ainekset |
|
4 |
isoa porkkanaa
|
6 |
pientä uutta perunaa
|
4 rkl |
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
|
1 |
valkosipulinkynsi
|
2 rkl |
hienonnettua lehtipersiljaa
|
1 tl |
suolaa
|
1/2 tl |
rouhittua mustapippuria
|
![](https://www.keiju.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/time-icon.png)
35 min
![](https://www.keiju.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/person-icon.png)
4:lle
Valmistusohje
Pese ja pilko porkkanat sekä perunat pienemmäksi.
Mausta ruokalusikallisella Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä ja paahda 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.
Laita tehosekoittimeen lopun öljyn, valkosipulin, lehtipersiljan, suolan ja pippurin kanssa.
Aja tahnaksi. Lisää tehosekoittimeen tilkka vettä jos porkkanatahna ei tahdo muodostua.