Naudan ulkofileepihvit grillissä

Arvostele resepti

Naudan ulkofileepihvit grillissä

Naudan ulkofileepihvit ovat takuuvarma grilliherkku ympäri vuoden. Mausta pihvit herkullisiksi mustapippurilla ja Keiju yrttiöljyllä!

Raaka-aineet

4 kpl
naudan ulkofileepihvejä (yhteensä noin 800 g)
2 rkl
Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyä
ripaus rouhittua mustapippuria
1 rkl
persiljaa silputtuna
3 rkl
vaaleaa olutta
1/2 tl
suolaa
1 tl
chilimaustetta

Valmistusohje

Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää pihvit ja kääntele niitä, niin että pihvit ovat kokonaan marinadissa. Anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia. Pyyhi liika marinadi pois talouspaperilla. Kypsennä grillissä tai paista kypsäksi kuumalla pannulla öljyssä, 3–4 minuuttia / puoli.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta