Resepti
Naudan ulkofileepihvit ovat takuuvarma grilliherkku ympäri vuoden. Mausta pihvit herkullisiksi mustapippurilla ja Keiju yrttiöljyllä!

Raaka-aineet |
|
4 kpl | naudan ulkofileepihvejä (yhteensä noin 800 g) |
2 rkl | Keiju Chili, tomaatti & basilikayrttiöljyä |
ripaus rouhittua mustapippuria | |
1 rkl | persiljaa silputtuna |
3 rkl | vaaleaa olutta |
1/2 tl | suolaa |
1 tl | chilimaustetta |
Valmistusohje
Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää pihvit ja kääntele niitä, niin että pihvit ovat kokonaan marinadissa. Anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia. Pyyhi liika marinadi pois talouspaperilla. Kypsennä grillissä tai paista kypsäksi kuumalla pannulla öljyssä, 3–4 minuuttia / puoli.