Mausteinen marokkolainen broileri

4

Arvostele resepti

Mausteinen marokkolainen broileri

Marokkolaisen broilerin mausteinen maku vie kielen mennessään. Inkivääri, valkosipuli ja yrtit tuovat syvyyttä makuun, kun taas kanan paistaminen uunissa kokonaisena takaa herkullisen mehevän lopputuloksen. Täydellinen arjen herkku marokkolaisen keittiön ystäville!

Raaka-aineet

kokonainen broileri
½
ruukkua tuoretta korianteria
½
nippua persiljaa
4
valkosipulin kynttä
2 cm
pala tuoretta inkivääriä
1 tl
suolaa
4 rkl
Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
juustokuminaa

Valmistusohje

Kuori ja paloittele inkivääri. Hienonna mausteet ja sekoita Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyn kanssa karkeaksi seokseksi sauvasekoittimella. Laita broileri öljyttyyn uunivuokaan ja sivele pintaan mausteöljyä. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 2 tuntia.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta