Kun ruoassa pitää olla potkua, valitse chili, tomaatti ja basilika yhdistettynä laadukkaaseen rypsiöljyyn. Tällä yrttiöljyllä tuunaat helposti vahvaa makua ruokaasi.…
Lue lisää
Mausteinen marokkolainen broileri

4

Marokkolaisen broilerin mausteinen maku vie kielen mennessään. Inkivääri, valkosipuli ja yrtit tuovat syvyyttä makuun, kun taas kanan paistaminen uunissa kokonaisena takaa herkullisen mehevän lopputuloksen. Täydellinen arjen herkku Marokkolaisen keittiön ystäville!
Raaka-aineet |
|
kokonainen broileri
|
|
½ |
ruukkua tuoretta korianteria
|
½ |
nippua persiljaa
|
4 |
valkosipulin kynttä
|
2 cm |
pala tuoretta inkivääriä
|
1 tl |
suolaa
|
4 rkl |
Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyä
|
1 tl |
paprikajauhetta
|
1 tl |
juustokuminaa
|
Valmistusohje
- Kuori ja paloittele inkivääri.
- Hienonna mausteet ja sekoita Keiju chili-, tomaatti- & basilikayrttiöljyn kanssa karkeaksi seokseksi sauvasekoittimella.
- Laita broileri öljyttyyn uunivuokaan ja sivele broilerin pintaan mausteöljyä. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 2 tuntia.
Kokeile tämän marokkolaisen uunikanan lisukkeena lehtikaali-cheddarjuustosalaattia!