Resepti

Raaka-aineet |
|
1 | kesäkurpitsa |
1 | punainen paprika |
1 | keltainen paprika |
1 | rasia herkkusieniä |
1 | punasipuli |
2 rkl | Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljyä |
2 tl | soijakastiketta |
pieni pala tuoretta inkivääriä | |
1 cm | pala tuoretta chiliä |
1 tl | ruokosokeria |
2 tl | tuoretta korianteria silputtuna |
Valmistusohje
Pese kasvikset. Kuori sipuli. Poista paprikoiden siemenkodat. Paloittele kasvikset isoiksi paloiksi. Kuori inkivääri ja raasta karkeaksi raasteeksi. Pilko chili pieneksi. Silppua korianteri. Sekoita marinadin ainekset. Pujota kasvispalat varrastikkuihin ja voitele marinadilla (esimerkiksi pullasudilla). Kypsennä grillissä muutama minuutti, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana ja sivele niihin marinadia. Jos käytät metallisia varrastikkuja, kasvikset voi kypsentää myös uunissa.