Rypsiöljypohjainen valkosipulinen yrttiöljy sopii monipuolisesti ruoanlaittoon ja tuo helposti herkullista makua keittiöösi. Pakkauskoko 250 ml. • Marinointiin, paistamiseen tai mausteeksi…
Lue lisää
Marinoidut herkkusienet
Marinoidut herkkusienet sopivat juhlien noutopöytään, mutta maistuvat toki myös arkena erilaisten ruokien ja vaikka leivän seurana.
Raaka-aineet |
|
600 g |
herkkusieniä
|
Marinadi |
|
1/2 dl |
persiljaa hienonnettuna
|
1/2 dl |
ruohosipulia hienonnettuna
|
2 |
valkosipulinkynttä
|
1,5 dl |
Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljyä
|
1/4 dl |
balsamiviinietikkaa
|
1 tl |
suolaa
|
1 tl |
rouhittua mustapippuria
|
Valmistusohje
Puhdista ja halkaise herkkusienet. Hienonna persilja ja ruohosipuli ja leikkaa valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Sekoita marinadi Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljystä, balsamiviinietikasta, persiljasta, ruohosipulista, valkosipulista ja mausteista kannellisessa lasipurkissa tai kulhossa. Kaada marinadi herkkusienten joukkoon. Anna maustua muutama tunti.