Resepti
Marinoidut herkkusienet sopivat juhlien noutopöytään, mutta maistuvat toki myös arkena erilaisten ruokien ja vaikka leivän seurana.

Raaka-aineet |
|
600 g | herkkusieniä |
Marinadi |
|
1/2 dl | persiljaa hienonnettuna |
1/2 dl | ruohosipulia hienonnettuna |
2 | valkosipulinkynttä |
1,5 dl | Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljyä |
1/4 dl | balsamiviinietikkaa |
1 tl | suolaa |
1 tl | rouhittua mustapippuria |
Valmistusohje
Puhdista ja halkaise herkkusienet. Hienonna persilja ja ruohosipuli ja leikkaa valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Sekoita marinadi Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljystä, balsamiviinietikasta, persiljasta, ruohosipulista, valkosipulista ja mausteista kannellisessa lasipurkissa tai kulhossa. Kaada marinadi herkkusienten joukkoon. Anna maustua muutama tunti.