Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Marinadi porsaalle

Raaka-aineet |
|
1/2 dl |
omenatäysmehua
|
1/2 dl |
punaviinietikkaa tai punaista balsamicoa
|
1/2 dl |
Keiju rypsiöljyä
|
2 rkl |
raakaruokosokeria tai intiaanisokeria
|
1 tl |
hienoa merisuolaa
|
2 kpl |
valkosipulin kynttä silputtuna
|
1/2 rkl |
tuoretta chiliä silputtuna
|
1/2 tl |
rouhittua mustapippuria
|
1/2 tl |
kuivattua timjamia tai 1 tl tuoretta timjamia silputtuna
|
Valmistusohje
Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane grillattava liha pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta lihat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Kääntele pussia välillä. Marinadi riittää noin 1 ½ kilolle lihaa.