Marinadi porsaalle

Arvostele resepti

Marinadi porsaalle

Raaka-aineet

1/2 dl
omenatäysmehua
1/2 dl
punaviinietikkaa tai punaista balsamicoa
1/2 dl
Keiju rypsiöljyä
2 rkl
raakaruokosokeria tai intiaanisokeria
1 tl
hienoa merisuolaa
2 kpl
valkosipulin kynttä silputtuna
1/2 rkl
tuoretta chiliä silputtuna
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 tl
kuivattua timjamia tai 1 tl tuoretta timjamia silputtuna

Valmistusohje

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane grillattava liha pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta lihat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Kääntele pussia välillä. Marinadi riittää noin 1 ½ kilolle lihaa.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta