Marinadi grillivartaille

Arvostele resepti

Yhteistyöresepti
Marinadi grillivartaille

Ainekset:

1.5 dl
Keiju yrttiöljyä, maku sitruuna & basilika
1 dl
viinietikkaa, esimerkiksi valkoviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
3 rkl
soijakastiketta
mustapippuria
kourallinen tuoretta basilikaa silputtuna

Valmistusohje

Tee näin:

1. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada grillivartaaseen tulevien ainesten päälle. Grillivartaaseen voi laittaa esimerkiksi kanaa, herkkusieniä, tofua sekä tuoreen ananaksen ja paprikan paloja.

2. Anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti, jotta ainekset ehtivät maustua.

3. Kokoa vartaat: laita vartaaseen vuorotellen tuoreita kasviksia, tofua, herkkusieniä ja kanaa. Kanan voi laittaa myös erikseen omaan vartaaseen, jotta sen kypsennys on helpompaa.

4. Grillaa vartaat kypsiksi ja nauti uusien perunoiden, salaatin ja kermaviilikastikkeen/kaurakastikkeen kanssa.