Latva-artisokka-tomaattipesto

15 min
4

Arvostele resepti

Latva-artisokka-tomaattipesto

Latva-artisokasta ja tomaateista tehty pesto soveltuu levitteeksi leivän päälle tai esimerkiksi pastan joukkoon. Pinjansiemenet voi hyvin korvata muilla siemenillä tai pähkinöillä.

Ainekset:

280 g
säilöttyjä latva-artisokkia öljyssä (noin 7 kpl)
15
kirsikkatomaattia
4 rkl
pinjansiemeniä
3 rkl
raastettua parmesaanijuustoa
15
basilikan lehteä
0,5 dl
Keiju D-vitaminoitua rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Valuta latva-artisokat öljystä. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tahnaksi, joukkoon saa jäädä pieniä sattumia. Tarkasta lopuksi peston maku. Lisää tarvittaessa mustapippuria ja suolaa.