Kylmä tomaattikeitto

Kylmä tomaattikeitto eli gazpacho on helppo ja nopea valmistaa. Tämä klassinen espanjalainen keitto saa lisää makua Keiju-yrttiöljystä. Keiton voi valmistaa myös tuoreista kaltatuista tomaateista.
Kylmä tomaattikeitto

Valmistusaika

15 min

Annosmäärä

4:lle

Ainekset

4 rklKeiju Yrttiöljy sipuli, tomaatti & oregano 250 ml
1 sipuli
500 gtomaattimurskaa
1/2 kurkku
1 rklvalkoviinietikkaa
1 tlsokeria
2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria

Paahdettua leipää

1 viipale maalaisleipää
1 rklKeiju Yrttiöljy sipuli, tomaatti & oregano 250 ml
1 valkosipulinkynsi

Tarjoiluun

4 rklpestoa

Reseptissä käytetyt tuotteet