Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Kreikkalainen feta-pinaattipiirakka
Raaka-aineet |
|
400 g |
Sunnuntai Piirakkataikinaa
|
1 dl |
fetakuutioita
|
1/2 dl |
mustia oliiveja
|
1 |
sipuli
|
2 |
valkosipulin kynttä
|
1 rkl |
Keiju rypsiöljyä
|
1 dl |
kreikkalaista jogurttia
|
1 |
kananmuna
|
150 g |
pinaattia (pakaste, paloina)
|
ripaus rouhittua mustapippuria
|
|
ripaus muskottia
|
|
tuoretta oreganoa
|
Valmistusohje
Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Valuta fetakuutiot. Sulata jäiset pinaattisosepalat mikrossa. Sekoita jogurtti, pinaatti, raaka kananmuna, valkosipuli, sipuli ja mausteet, ja levitä täyte piiraspohjalle. Asettele päälle fetakuutiot ja oliivit. Paista piirakkaa 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Koristele piiras oreganon oksilla.