Rypsiöljypohjainen valkosipulinen yrttiöljy sopii monipuolisesti ruoanlaittoon ja tuo helposti herkullista makua keittiöösi. Pakkauskoko 250 ml. • Marinointiin, paistamiseen tai mausteeksi…
Lue lisää
Kinkku-mangosalaatti
Raaka-aineet |
|
Kerä rapeaa salaattia (jäävuorisalaattia)
|
|
10 cm |
pala kurkkua
|
100 g |
tuoretta tai säilykemangoa
|
100 g |
palvikinkkuviipaleita
|
3 rkl |
Keiju Tomaatti-, valkosipuli- & basilikayrttiöljyä
|
1 cm |
pala tuoretta chiliä
|
½ dl |
manteleita
|
tuoretta minttua
|
Valmistusohje
Revi salaatti salaattikulhoon. Lisää kuutioitu kurkku, sekoita. Viipaloi mango ja taittele kinkkuviipaleet kauniisti, esimerkiksi rullalle. Laita mango ja kinkkuviipaleet päällimmäisiksi salaattiin. Valuta päälle Keiju tomaatti-, valkosipuli- & basilikayrttiöljyä. Pilko chili pieneksi, ripota salaatille mantelien kanssa. Koristele salaatti mintun lehdillä.