Kinkku-mangosalaatti

Arvostele resepti

Kinkku-mangosalaatti

Raaka-aineet

Kerä rapeaa salaattia (jäävuorisalaattia)
10 cm
pala kurkkua
100 g
tuoretta tai säilykemangoa
100 g
palvikinkkuviipaleita
3 rkl
Keiju Tomaatti-, valkosipuli- & basilikayrttiöljyä
1 cm
pala tuoretta chiliä
½ dl
manteleita
tuoretta minttua

Valmistusohje

Revi salaatti salaattikulhoon. Lisää kuutioitu kurkku, sekoita. Viipaloi mango ja taittele kinkkuviipaleet kauniisti, esimerkiksi rullalle. Laita mango ja kinkkuviipaleet päällimmäisiksi salaattiin. Valuta päälle Keiju tomaatti-, valkosipuli- & basilikayrttiöljyä. Pilko chili pieneksi, ripota salaatille mantelien kanssa. Koristele salaatti mintun lehdillä.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta