Resepti
Keijun yrttiöljyt sopivat mainiosti varhaisperunoiden maustamiseen. Sekoita yrttiöljy perunoihin vielä kun ne ovat lämpimiä, jotta öljyn maut imeytyvät perunoihin kunnolla. Perunasalaatin voi tarjota kylmänä tai lämpimänä.

Ainekset |
|
1 kg | varhaisperunoita |
1 dl | Keiju sipuli, tomaatti & oregano yrttiöljyä |
1 tl | jyväistä dijon-sinappia |
1 tl | suolaa |
1 pnt | kevätsipulia |
2 rkl | hienonnettua lehtipersiljaa |
2 rkl | hienonnettua oreganoa |

30 min

4:lle
Valmistusohje
Pese varhaisperunat ja keitä ne kuorineen kypsiksi, mutta napakoiksi suolalla maustetussa vedessä.
Pilko perunat puoliksi ja sekoita yrttiöljy, sinappi, suola, pippuri ja sokeri niiden joukkoon.
Anna maustua hetki.
Leikkaa kevätsipuli reiluiksi paloiksi ja sekoita yrttien kanssa perunoiden joukkoon.
Tarjoile perunasalaatti lämpimänä tai kylmänä.