Resepti
Ainekset: |
|
n. 500 g |
varhaisperunoita
|
n. 250 g |
savutofua
|
reilu loraus Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä
|
|
6 |
valkosipulinkynttä
|
Pari kevätsipulinvartta
|
|
Yrttejä maun mukaan (esim. basilikaa ja ruohosipulia)
|
2
Valmistusohje
Jos retkiruoasta tulee ensimmäisenä mieleen pussipasta, niin tallenna tämä kesäinen, keittimellä valmistettava resepti tulevia retkiä varten. Helpot mutta sitäkin herkummat kesäiset retki-yrttiperunat keitetään, jonka jälkeen ne paistetaan Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyssä ja maustetaan valkosipulilla, kevätsipulilla ja reilulla nipulla basilikaa ja ruohosipulia. Ruokaisuutta tuo savutofu.
Tämä resepti on yhteistyöresepti Oona Poutiaisen kanssa.