Resepti

Ainekset: |
|
n. 500 g | varhaisperunoita |
n. 250 g | savutofua |
reilu loraus Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä | |
6 | valkosipulinkynttä |
Pari kevätsipulinvartta | |
Yrttejä maun mukaan (esim. basilikaa ja ruohosipulia) |

2
Valmistusohje
Jos retkiruoasta tulee ensimmäisenä mieleen pussipasta, niin tallenna tämä kesäinen, keittimellä valmistettava resepti tulevia retkiä varten. Helpot mutta sitäkin herkummat kesäiset retki-yrttiperunat keitetään, jonka jälkeen ne paistetaan Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyssä ja maustetaan valkosipulilla, kevätsipulilla ja reilulla nipulla basilikaa ja ruohosipulia. Ruokaisuutta tuo savutofu.
Tämä resepti on yhteistyöresepti Oona Poutiaisen kanssa.