Kun ruoassa pitää olla potkua, valitse chili, tomaatti ja basilika yhdistettynä laadukkaaseen rypsiöljyyn. Tällä yrttiöljyllä tuunaat helposti vahvaa makua ruokaasi.…
Lue lisää
Katkarapurieskat
24 suupalaa
Raaka-aineet |
|
6 kpl |
pientä pyöreää peruna- tai ohrarieskaa
|
200 g |
isoja katkarapuja
|
Majoneesi |
|
1 |
munankeltuainen
|
1 rkl |
sinappia
|
ripaus suolaa
|
|
2 dl |
Keiju yrttiöljy chili, tomaatti & basilika
|
1 tl |
sokeria
|
1 dl |
luonnonjogurttia
|
1/3 ruukku |
tuoretta basilikaa
|
Valmistusohje
Leikkaa perunarieskat neljään osaan, jolloin saat 24 suupalaa.
Sulata katkaravut ja purista pois ylimääräinen neste.
Valmista majoneesi.
Laita munankeltuainen kulhoon ja mittaa joukkoon sinappi ja suola.
Sekoita.
Valuta Yrttiöljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.
Mikäli haluat miedomman majoneesin, voit korvata osan öljystä maustamattomalla Keiju Rypsiöljyllä.
Lisää joukkoon sokeri ja luonnonjogurtti. Hienonna joukkoon lopuksi basilika. Sekoita ja tarkista maku.
Laita lusikallinen majoneesia kaikille rieskapaloille ja jaa katkaravut pinnalle.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.