Katkarapurieskat

24 suupalaa

Arvostele resepti

Katkarapurieskoja puisella tarjottimella sekä katkarapuja ja majoneesia kulhoissa

Raaka-aineet

6 kpl
pientä pyöreää peruna- tai ohrarieskaa
200 g
isoja katkarapuja

Majoneesi

1
munankeltuainen
1 rkl
sinappia
ripaus suolaa
2 dl
Keiju yrttiöljy chili, tomaatti & basilika
1 tl
sokeria
1 dl
luonnonjogurttia
1/3 ruukku
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Leikkaa perunarieskat neljään osaan, jolloin saat 24 suupalaa.
Sulata katkaravut ja purista pois ylimääräinen neste.

Valmista majoneesi.
Laita munankeltuainen kulhoon ja mittaa joukkoon sinappi ja suola.
Sekoita.
Valuta Yrttiöljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.
Mikäli haluat miedomman majoneesin, voit korvata osan öljystä maustamattomalla Keiju Rypsiöljyllä.
Lisää joukkoon sokeri ja luonnonjogurtti. Hienonna joukkoon lopuksi basilika. Sekoita ja tarkista maku.

Laita lusikallinen majoneesia kaikille rieskapaloille ja jaa katkaravut pinnalle.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta