Resepti

Raaka-aineet |
|
4 rkl | Keiju Rypsiöljy 500 ml |
1 | sipuli |
3 | valkosipulin kynttä |
2 tlk | (800 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
2 cm | pala tuoretta chiliä (tai 1 tl chilijauhetta) |
2 tl | savupaprikajauhetta |
pari kierrosta mustapippuria myllystä | |
2 rkl | tomaattipyreetä |
2 | vihreää paprikaa |
2 dl | pakasteherneitä |
½ dl | mustia oliiveja |
tuoretta persiljaa |

4
Valmistusohje
Kuori ja silppua sipulit. Kuullota niitä hetki Keiju rypsiöljyssä kattilan pohjalla. Lisää tomaattipyree ja mausteet, kuullota vielä hetki. Lisää pavut, kuutioitu paprika, chili ja herneet. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Lisää oliivit ja sekoita. Ripota pinnalle persiljaa.