Kasvis chili sin carne

4

Arvostele resepti

Mausteista kasvis chili sin carnea mustassa padassa ja Keiju rypsiöljy

Raaka-aineet

4 rkl
Keiju Rypsiöljy 500 ml
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
2 tlk
(800 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 cm
pala tuoretta chiliä (tai 1 tl chilijauhetta)
2 tl
savupaprikajauhetta
pari kierrosta mustapippuria myllystä
2 rkl
tomaattipyreetä
2
vihreää paprikaa
2 dl
pakasteherneitä
½ dl
mustia oliiveja
tuoretta persiljaa

Valmistusohje

Kuori ja silppua sipulit. Kuullota niitä hetki Keiju rypsiöljyssä kattilan pohjalla. Lisää tomaattipyree ja mausteet, kuullota vielä hetki. Lisää pavut, kuutioitu paprika, chili ja herneet. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Lisää oliivit ja sekoita. Ripota pinnalle persiljaa.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta