Kardemumma-pistaasipähkinäkakku

Syksy alkaa muuttua talveksi. On aika sytyttää kynttilät ja nauttia olosta perheen ja ystävien kesken. Itse leivotut herkut tuovat iloa pimeään. Pistaasipähkinäkakku on perinteinen kahvikakku, jossa maistuu aromaattinen pistaasipähkinä. Keijun Pistaasi- ja Rypsiöljy on tyylikäs ja herkullinen tapa maustaa ruokiin ja leivonnaisiin hienostunutta makua. Leivo loppuvuoden juhliin tai vaikka lahjaksi.
Kardemumma-pistaasipähkinäkakku

Raaka-aineet

2 dlKeiju Pistaasi- ja rypsiöljyä
2 dlsokeria
1 dlRouhittuja pistaasipähkinöitä
1 ½ dlturkkilaista jogurttia, rahkaa tai tuorejuustoa
1 tlruokasoodaa
1 muna
1 tlkardemummaa
2 ½ dlvehnäjauhoja
1 rklsokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tlvaniljasokeria

Reseptissä käytetyt tuotteet