Resepti

Raaka-aineet |
|
200 g | säilöttyjä jättikatkaravun tai valkokatkaravun pyrstöjä |
1 rkl | Keiju tomaatti, valkosipuli & basilikayrttiöljyä |
1/2 | limen mehu |
1 | valkosipulin kynsi murskattuna |
1/2 tl | tuoretta chiliä silputtuna |
1 tl | tilliä silputtuna |
1 tl | currya |
1/3 tl | timjamia |
ripaus mustapippuria | |
1/3 tl | suolaa |
Valmistusohje
Valuta katkaravut ja pujota vartaisiin. Sekoita marinadiseos ja sivele sitä vartaisiin. Voit tarjota vartaat sellaisinaan tai kypsentää niitä hetken grillissä. Marinadilla maustettuja katkaravunpyrstöjä voi myös käännellä minuutin pari öljyssä kuumalla paistinpannulla.
—
Tarjoile katkaravut salaatti- tai riisipedillä.