Resepti
![Hunajavohvelit](https://www.keiju.fi/wp-content/uploads/2557098f3554fa16c4b64d3b0601bab39cc3_00000000000000000.jpg)
Ainekset: |
|
3 dl |
maito
|
2 rkl |
hunaja
|
3 |
keltuaista
|
2,5 dl |
vehnäjauho
|
1 dl |
tattarijauho
|
1 tl |
leivinjauhe
|
1 tl |
Suola
|
2 dl |
vaalea olut tai soodavesi
|
3 |
valkuaista
|
(camembert-juustoa, viikunoita, pistaasipähkinöitä)
|
![](https://www.keiju.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/time-icon.png)
30 min
![](https://www.keiju.fi/wp-content/themes/starter-theme-master/static/img/icons/person-icon.png)
20 kpl
Valmistusohje
Sekoita maito, hunaja, keltuaiset ja jauhot. Anna massan turvota hetki.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, yhdistä sitten kaikki loput ainekset yhteen nuolijalla nostellen.
Paista vohvelit vohveliraudassa ja käytä voiteluun Keiju oliiviöljyspraytä.
Tarjoa hunajavohvelit, camembertjuuston, tuoreiden viikunoiden sekä pistaasipähkinöiden kera.