Korkealaatuinen Keiju-rypsiöljy on joka keittiön luottotuote ja syystä Suomen suosituin rypsiöljy. Pakkauskoot 500 ml ja 1 l. • Monipuoliseen ruoanlaittoon:…
Lue lisää
Grillattua inkivääri-seesamibroileria
4
Valmista ihana broileriateria grillissä tai liedellä.
Aineosat |
|
4 kpl |
broilerinfileetä
|
1 rkl |
tuoretta hienonnettua inkivääriä
|
1/2 dl |
Keiju rypsiöljyä
|
1 kpl |
hienonnettu valkosipulinkynsi
|
1 pala |
punaista chilipaprikaa
|
1/2 |
limen kuori raasteena
|
1/2 |
limen puristettu mehu
|
1/2 tl |
suolaa
|
1 rkl |
Lisäksi: seesaminsiemeniä
|
Valmistusohje
Kuori ja hienonna tuore inkivääri.
Sekoita joukkoon Keiju Rypsiöljy, sekä hienonnettu valkosipulinkynsi ja hienonnettua chilipaprikaa.
Pese lime hyvin ja raasta puolikkaan limen kuori joukkoon.
Purista joukkoon limen mehua.
Lisää suolaa.
Laita broilerinfileet joukkoon ja sekoita.
Anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin kypsäksi.
Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita ja grillattua kesäporkkanaa.
Ripottele annoksen pinnalle seesaminsiemeniä.