Grillattua inkivääri-seesamibroileria

4

Arvostele resepti

Grillattuja inkivääri-seesambroilereita tarjottimella grillattujen porkkanoiden ja sitruunan kanssa

Valmista ihana broileriateria grillissä tai liedellä.

Aineosat

4 kpl
broilerinfileetä
1 rkl
tuoretta hienonnettua inkivääriä
1/2 dl
Keiju rypsiöljyä
1 kpl
hienonnettu valkosipulinkynsi
1 pala
punaista chilipaprikaa
1/2
limen kuori raasteena
1/2
limen puristettu mehu
1/2 tl
suolaa
1 rkl
Lisäksi: seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Kuori ja hienonna tuore inkivääri.

Sekoita joukkoon Keiju Rypsiöljy, sekä hienonnettu valkosipulinkynsi ja hienonnettua chilipaprikaa.

Pese lime hyvin ja raasta puolikkaan limen kuori joukkoon.

Purista joukkoon limen mehua.

Lisää suolaa.

Laita broilerinfileet joukkoon ja sekoita.

Anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.

Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin kypsäksi.

Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita ja grillattua kesäporkkanaa.

Ripottele annoksen pinnalle seesaminsiemeniä.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta