Resepti
![Suussasulava grillattu halloumi salaattipedillä ja tuoreilla mansikoilla mustassa kulhossa](https://www.keiju.fi/wp-content/uploads/1054f5d76facb1c15a991e1e1a9895bf1f04_00000000000000000.jpg)
Raaka-aineet |
|
150 g |
halloumi-juustoa
|
1,5 rkl |
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
|
ripaus rouhittua mustapippuria
|
|
Salaatti: |
|
1 |
kerä tammenlehväsalaattia
|
1 dl |
rucolan lehtiä
|
100 g |
mansikoita
|
1 dl |
saksanpähkinöitä
|
1 rkl |
Keiju sitruuna-basilikayrttiöljyä
|
Valmistusohje
Viipaloi juusto. Sivele viipaleet ohuelti rosmariiniöljyllä ja rouhi niille hiukan mustapippuria. Paista viipaleita pari minuuttia kuumalla pannulla tai kypsennä niitä grillissä. Sekoita salaattiainekset kulhossa ja mausta sitruunaöljyllä. Aseta grillatut halloumiviipaleet salaattipedille.