Gluteenittomat mustikka-sitruunakuppikakut

Gluteenittomat mustikka-sitruunakuppikakut

Valmistusaika

1 tunti

Annosmäärä

15 kuppikakkua

Katsomiskerrat

19 kertaa

Pohja

3,5 dlvaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
2 dlsokeria
1,5 tlvaniljasokeria
1 tlleivinjauhetta
ripaus suolaa
1,5 dlturkkilaista jogurttia
100 gKeiju laktoositon 70 % -levitettä
2kananmunaa
2,5 dlmustikoita
1 tlnestemäistä sitruuna-aromia

Kuorrutus

100 gKeiju laktoositon 70 % -levitettä
3 dltomusokeria
150 gmascarponea
1 tlvaniljasokeria
1 tlnestemäistä sitruuna-aromia

Koristeluun

esim. nonparelleja, kakunkoristeita, mustikoita ja ananaskirsikoita
sinistä tai keltaista karamelliväriä

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä